Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe o noua saptamana Vin la Mare cu Villa Vinea!

ro

02 Jul, 2013 23:01 3200 Marime text
Saptamana inaugurala Vin la Mare a fost un succes datorita selectiilor facute de Cramele Recas, care au incantat numerosi clienti ai celor 3 localuri de desfasurare, dar si atmosferei create in jurul vinurilor: muzica live, DJ celebri, hostesse superbe.

In aceasta saptamana, incepand de joi, 4 iulie, va asteptam pe litoral cu Feteasca regala, Sauvignon Blanc Premium, Gewurztraminer Premium, Rose Zweigelt, Diamant Selection si Feteasca neagra Selection de la indragitul producator Castel Vinum.

Joi seara, de la ora 19, la restaurantul Toscana din Constanta ( str Mircea cel Batran, nr 103)  vinurile Villa Vinea vor putea fi degustate gratuit si savurate pe acorduri de pian si voce sustinute de talentatul Madalin Nicolae. Povestile vinurilor vor fi spuse atat de directorul general al cramei, Marcel Farcas, care va fi prezent la eveniment, cat si de somelier si de incantatoarele noastre hostesse.

In aceeasi seara, putin mai tarziu, incepand cu ora 21, ne mutam la Marttinez Beach (Mamaia Nord) si ne distram la singurul wine party de pe litoral cu muzica mixata de DJ Marius Onuc de la ProFM. Atmosfera serii va fi intretinuta de MC Cosmin Tudoran.

Aceleasi vinuri vor deveni vineri, 5 iulie, incepand cu ora 19, motivul petrecerii Vin in Vama. Puteti degusta spiritul Vamii in cel mai inalt punct de pe faleza, La Pescarie,o terasa cu o priveliste unica.

Pentru rezervari, puteti suna la numerele de telefon:
Restaurant Toscana Constanta: 0728 672 262
Marttinez Beach Mamaia Nord: 0724 330 022
La Pescarie Vama Veche: 0726 637 924
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii