Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au mai rămas trei zile până la Pufstock De Dragobete, Antena 1 organizează cea mai mare bătaie cu perne

ro

21 Feb, 2012 00:00 2069 Marime text

dan_capatos_1.jpgŞi în acest an, în luna iubirii, Antena 1 ţine dragostea în puf. Împreună cu Răzvan, Dani, Dan Capatos, Vladimir Drăghia şi Simona Gherghe telespectatorii nu vor rămâne în pană de iubire sau idei. De Dragobete, Vedetele Antenei 1 îi invită pe români să celebreze iubirea la cea mai mare bătaie cu perne văzută vreodată în România.

Au mai rămas trei zile până la Pufstock, evenimentul cu puf dedicat de Antena 1 iubirii. Constanţa se numără pe lista oraşelor în care postul de televiziune organizează cea mai mare bătaie cu perne, iar toţi cei care vor merge la City Park Mall Constanţa vor avea parte nu doar de o porţie sănătoasă de distracţie, în compania vedetelor de la Un show păcătos, ci şi de premii tentante.

Mai mult decât atât, Alin Văduva, finalistul X Factor le va cânta constănţenilor unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste. Fostul concurent X Factor este nerăbdător să reîntâlnească publicul constănţean, motiv pentru care a acceptat fără ezitări propunerea Antenei 1 de a-l însoţi pe Dan Capatos la cea mai mare bătaie cu perne din România.

De Constanţa, pe Alin, îl leagă multe amintiri frumoase. În 2006 a participat la festivalul de la Mamaia, iar Constanţa este oraşul în care s-a prezentat la audiţiile X Factor. Atunci, a exaltat publicul cântând melodiile "I need a dollar" şi "Feeling good" şi a convins juriul X Factor să îi acorde trei voturi pozitive pentru mai departe.

Constanţa, Iaşiul şi Clujul vor fi în acest an câmpurile de luptă pentru cea mai pufoasă bătaie din România. Toţi cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi...o pernă şi să participe la cel de-al doilea eveniment cu puf dedicat de Antena 1 îndrăgostiţilor.

Anul trecut, peste 1500 de români au răspuns provocării lansate de Antena 1 şi s-au bătut cu perne în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării. Surprizele nu s-au rezumat doar la o porţie sănătoasă de distracţie, ci şi la premii substanţiale, premii ce nu vor lipsi nici în acest an de la Pufstock.

In 2012, numărul şi valoarea premiilor a crescut. Astfel, cei care vor veni în Iaşi, Cluj şi Constanţa la Pufstock vor putea câştiga excursii în doi la munte, cine romantice, vouchere de cumpărături, abonamente duble la un renumit centru de sport şi întreţinere din România, dar şi altele.

Cei care însă nu vor fi în Cluj, Iaşi sau Constanţa, pot să ţină dragostea în puf pe Facebook, pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/pufstock sau pe site-ul dedicat: www.pufstock.a1.ro. De asemenea, aceştia vor putea urmări cum decurge evenimentul în intervenţiile live de la Observatoarele zilei de vineri şi din emisiunea Acces Direct.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii