Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvaluiri.ro Investiţie de 200.000 de euro făcută de CEZ România în comuna Grădina

ro

20 Sep, 2013 15:36 4613 Marime text
Grădiniţă nouă în comuna condusă de primarul Gabriela Iacobici

Câteva sute de localnici, oaspeţi din întreg judeţul şi oficialităţi au participat pe 19 septembrie la inaugurarea unei noi instituţii de învăţământ în comuna constănţeană Grădina. Înconjurată de preşcolari şi elevi înveştmântaţi ca de sărbătoare, în costume populare, primarul Gabriela Iacobici a inaugurat o grădiniţă ultra-modernă, care va găzdui din această toamnă, aproximativ 50 de copii din comună.
Noua unitate are în componenţă 2 săli de clasă, o sală de joacă, cabinet medical, cancelarie, grupuri sanitare şi duşuri, iar în apropierea sa se află un miniteren de sport şi un loc de joacă. Ridicarea grădiniţei a costat 200.000 de euro şi reprezintă o investiţie 100% a investitorului privat CEZ România, compania care deţine în zona Grădina - Târguşor - Fântânele, cel mai mare parc eolian din Europa. „Până acum, preşcolarii erau găzduiţi în săli de clasă din incinta şcolii, astfel că ridicarea unei grădiniţe în comuna noastră reprezenta o prioritate.

Un articol de Cristian CEALERA

Cu ajutorul CEZ România, companie alături de care am derulat şi alte proiecte de mare ajutor pentru localitate, am reuşit şi acum să realizăm acest vis mai vechi, o grădiniţă nouă. Edilul Iacobici a mulţumit pentru sprijinul primit şi din partea Consiliului Judeţean Constanţa în toate acţiunile derulate la Grădina, forul de conducere fiind reprezentat la inaugurare de vice'preşedintele CJC, Cristian Darie. La eveniment au fost prezenţi şi alţi primari din judeţ, precum edilul de la Târguşor, Dumitru Dragu, primarul comunei Topalu, Gheorghe Murat şi nu în ultimul rând edilul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, în acelaşi timp, preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, filiala judeţeană Constanţa. Tuturor acestor oaspeţi, Gabriela Iacobici le-a înmânat plachete ale evenimentului, mulţumindu-le astfel pentru sprijinul arătat în această ocazie.

Articol integral aici: dezvaluiri.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii