Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist din Constanţa, ameninţat chiar în sediul de Poliţie „O să te lovesc unde te doare mai tare, adică la copil. Îți cunosc copilul și soția“

ro

26 May, 2018 00:00 4108 Marime text

Judecătoria Constanţa a dispus, în primă instanţă, condamnarea unui bărbat la opt luni de închisoare cu executare, pentru ultraj. Cel în cauză este suspectat că, în contextul unui conflict spontan, ar fi ameninţat un poliţist din judeţul Constanţa, chiar în postul de Poliţie.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, aproape de finele anului trecut, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a ameninţat un poliţist în timp ce acesta întocmea un proces-verbal de constare. Omul legii a fost ameninţat chiar în postul de Poliţie, unde inculpatul venise pentru a-i reproşa poliţistului că i-ar fi făcut un dosar penal, aparent fără motiv.
 
Conform actului de sesizare al instanţei, ameninţările inculpatului au vizat familia poliţistului, respectiv: „O să te lovesc unde te doare mai tare, adică la copil. Îți cunosc copilul și soția“.
 
Cel în cauză a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru ultraj. Recent, inculpatul a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Constanţa, în primă instanţă, la opt luni de închisoare cu executare.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii