Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un grup sanitar din zona Cazinoului Mamaia va fi transformat în hotel şi restaurant (document)

ro

08 Feb, 2016 00:00 5214 Marime text


Mavrom Group Activ SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic necesar emiterii acordului de mediu pentru proiectul „Modificări interioare şi schimbare destinaţie din grup sanitar parter existent în recepţie şi restaurant, supraetajare cu două nivele cu funcţiunea de cazare“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Investitorul Mavrom Group Activ SRL intenţionează să schimbe destinaţia unui imobil-parter cu funcţiunea de grup sanitar, situat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, în recepţie şi restaurant. În acest sens, imobilul existent va fi supraetajat cu două nivele. Terenul, în suprafaţă de 126 mp, se află în proprietatea SC Mavrom Group Activ SRL. Pe acest teren se află un imobil-parter cu funcţiunea de grup sanitar, amplasat pe următoarele limite de proprietate: la nord - domeniu public - plajă, la est - domeniu public - plajă, la vest - domeniu public - plajă, iar la sud - clubul Atalanta.
 
Investitorul propune următoarele compartimentări: la parter vor fi amplasate recepţia, holul de acces, restaurant-bar, bucătărie şi două grupuri sanitare. La primul etaj vor exista şase unităţi de cazare cu baie proprie. La etajul al doilea, retras, se vor regăsi patru unităţi de cazare cu baie proprie. Acoperişul viitoarei construcţii va fi de tip terasă.  Construcţia va avea structura metalică, stâlpii şi grinzile din metal. Accesul pietonal la noul imobil se va face din bulevardul Mamaia, utilizând accesul pietonal existent pe plajă - podină de lemn. Se vor amenaja/închiria 14 locuri de parcare pe bulevardul Mamaia.

 

Firma Mavrom Group Activ SRL a fost înfiinţată în anul 2005, în Galaţi, de către asociatul unic Anca Elena Mavrodin. Domeniul principal de activitate constă în „comerţul cu amănuntul, în magazine specializate, cu alte produse“. În 2013, Mavrodin Anca Elena, asociat unic în cadrul societăţii, a decis cooptarea ca asociat şi administrator pe o perioadă nelimitată a lui Ciprian Ştefan Titire. De asemenea, Anca Elena Mavrodin s-a retras din calitatea de administrator. Ulterior, în anul 2014, potrivit vrajitorul.ro, cei doi asociaţi au decis retragerea din societate a Ancăi Elena Mavrodin, care i-a cedat lui Ciprian Ştefan Titire părţile sociale deţinute. În acelaşi an, sediul social al firmei a fost schimbat în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 120. În anul 2014, societatea, care nu a avut niciun salariat, a declarat o cifră de afaceri de 56.900 de lei şi un profit brut de zero lei.
 
Precizăm că am încercat să luăm legătura cu reprezentaţii societăţii Mavrom Group Activ SRL, însă numărul de telefon afişat la rubrica destinată datelor de contact ale societăţii, de pe site-ul vrăjitorul.eu, nu mai este valabil. Dacă vom reuşi să discutăm cu reprezentaţii firmei, vom reveni cu amănunte.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza memoriul tehnic necesar emiterii acordului de mediu pentru proiectul la care facem referire în articolul de faţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lau 24 Feb, 2016 11:43 De bine ce s-a pus anul trecut in practica Programul de marire a plajelor litoralului romanesc, se construieste in continuare cu nesimtire!!! Pai inseamna ca se va construi in acelasi ritm, cu acelasi spor, in cativa ani vom avea un alt set de cladiri care mai de care mai kitch-oase, pe noile plaje ce au fost redate constantenilor, pe bani grei, europeni, cu truda ABADL-ului.. Oare ABADL si Mediul nu au nimic de comentat?! Abuzurile lui mazare continua? Fantoma lui inca ne bantuie??!! Ce zic ."organele" abilitate de ape si mediu? Dar vocea poporului?! DAr constiinta NOASTRA CIVICA?
  • Mavrodin haiducul lui Mazare? 08 Feb, 2016 10:09 Verificati, poate e sotia lui.