Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Treaba merge strună. Au fost revocaţi spre a fi numiţi din nou. Cine sunt membrii Consiliului de Administraţie al Electrocentrale Constanţa

ro

27 Sep, 2018 00:00 4138 Marime text
În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunării Generale a Acţionarilor societăţii Electrocentrale Constanţa SA din data de 30 august.
 
Acţionarii, întruniţi în şedinţă ordinară la sediul Ministerului Energiei, în data de 30.08.2018, reprezentând 100% din capitalul social al societăţii şi cu vot „pentru“ reprezentând 100% din drepturile de vot deţinute de unicul acţionar, Statul Român, prin Ministerul Energiei, au luat mai multe decizii importante.
 
Astfel, au fost revocaţi din calitatea de membri ai Consiliului de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa SA: Niculae Păun, Marian Pătraşcu, Ion Boblea, Marian Ciciu şi Alexandra Elena Chican, ca efect al expirării duratei mandatului la data de 1.09.2018.
 
O altă decizie luată este numirea în calitatea de administratori provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Electrocentrale Constanţa SA, pe locurile rămase vacante, ca urmare a revocării membrilor CA, a următorilor: Niculae Păun, cu domiciliul în Medgidia; Marian Pătraşcu, cu domiciliul în comuna Tuzla; Ion Boblea, cu domiciliul în Bucureşti; Marian Ciciu, cu domiciliul în Techirghiol şi Elena Alexandra Chican, cu domiciliul în satul Chiriacu (comuna Izvoarele), judeţul Giurgiu.
 
De asemenea, a fost stabilită durata mandatului noilor administratori ai Consiliului de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa SA, de patru luni de la data numirii, respectiv de la data de 1.09.2018 până la data de 31.12.2018 inclusiv sau până la finalizarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie, dacă aceasta are loc înainte de expirarea termenului de patru luni.
 
Remuneraţia membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie a fost stabilită sub forma unei indemnizaţii fixe brute lunare egale cu media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată, conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii.
 
Ana Bucheru, reprezentantul acţionarului, a fost mandatată să semneze contractul de mandat cu membrii Consiliului de Administraţie. Preşedintele Consiliului de Administraţie/preşedintele de şedinţă/directorul general al societăţii Electrocentrale SA a fost împuternicit să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi să efectueze formalităţile privind publicarea hotărârii adoptate.

Date despre membrii Consiliului de Administraţie

Niculae Păun este consilier local la Primăria Medgidia, Marian Pătraşcu este avocat. Ion Boblea este director al sucursalei RA-APPS-SAIFI (SAIFI - sucursala care administrează cea mai mare parte a fondului imobiliar - închiriază spaţii pentru demnitari, fundaţii, asociaţii, partide politice, societăţi comerciale, ambasade şi diverse asociaţii, precum şi pentru persoane fizice, altele decât demnitarii). Marian Ciciu este economist şi membru ALDE, iar Alexandra Elena Chican este consilier la DGASPC Giurgiu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Abuz in Serviciu 27 Sep, 2018 09:53 Prin intreruperea serviciului public de alimentare cu energie termica membrii CA au incalcat prevederile Legii 325 din 2006 art 35 alin 1 litera b . Intreruperea serviciului public se poate face, prin exceptie, doar in conditiile alin 2 acelasi aricol. Puscarie vesela, domnilor!!