Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala din România a Fin.Co.Ge.R.o. SpA Catania - Italia a fost închisă. Cine a luat această decizie

ro

26 Feb, 2018 00:00 3805 Marime text
La data de 21.12.2017, la sediul social din San Giovanni la Punta s-a reunit Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Fin.Co.Ge.R.o. SpA.
Acţionarii au aprobat închiderea sucursalei din România a firmei - Fin.Co.Ge.R.o. SpA Catania Italia Sucursala România, cu sediul în judeţul Constanţa. Sucursala nu deţine patrimoniu şi nu are datorii fiscale faţă de statul român. Hotărârea nr. 1/21.12.2017 a fost publicată în Monitorul Oficial.
 

Despre Fin.Co.Ge.R.o. SpA Catania Italia -Sucursala România

 
Înfiinţată în anul 2009, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Firma-mamă este Fin.Co.Ge.R.o. SpA. Persoana împuternicită este Romeo Nunzio, născut pe 8.10.1953, în Trecastagni, Italia. Obiectul de activitate al Fin.Co.Ge.R.o. SpA Catania Italia - Sucursala România constă în „dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
Povestea la Constanţa a Fin.Co.Ge.R.o. SpA a început în anul 2000, când primarul de atunci, Gheorghe Mihăieşi, a semnat un contract de concesiune a unui teren de aproximativ 50.000 mp pentru ridicarea unui ansamblu rezidenţial în cartierul Faleză Nord. Potrivit respectivului contract, Primăria Constanţa ar fi trebuit să realizeze pe cheltuiala sa lucrările pentru utilităţi. În anul 2001, noua conducere a municipalităţii ar fi contestat acest contract, de aici pornind apoi toată odiseea în instanţă, despre care cotidianul ZIUA de Constanţa a scris în repetate rânduri.
 
Citește și:
 
Municipiul Constanţa a pierdut. Sumele sunt uriaşe! Cât trebuie să plătim către House 3000 Real Investment SRL - Fin.Co.Ge.R.O. SpA Catania

Încă o tranzacţie de milioane cu Fin.Co.Ge.Ro Peste 14 milioane de euro de la constănţeni iau drumul unui preşedinte UGIR (documente)

Din culisele fuziunii SC Fin.Co.Ge.Ro. Imobiliare SRL - SC House 3000 Real Estate Investment SRL

Evaluat la peste un milion de lei A doua licitaţie pentru un imobil deţinut de Fin.Co.Ge.Ro. SpA (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii