Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaţiu verde de pe strada Mircea cel Bătrân, sacrificat Bloc în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa (document)

ro

26 Mar, 2018 00:00 9371 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului, care se va întruni azi, 26 martie, va examina şi solicitarea avizului de oportunitate pentru elaborare PUZ - actualizare caracteristici parcelare, strada Mircea cel Bătrân, zona UMC; iniţiator - SC Bravo Top SRL.
 
Proiectul propus spre examinare: „Elaborare PUZ - actualizare caracteristici parcelare - strada Mircea cel Bătrân şi alei acces“. Terenul proprietate privată care a generat elaborarea PUZ-ului este situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 108A, având suprafaţa de 200 mp, cu o deschidere de zece metri la strada Mircea cel Bătrân şi 20 de metri la alee - acces latura estică.
 
Vecinătăţile terenului care a generat PUZ-ul sunt următoarele: la nord - teren proprietate a municipiului Constanţa, la sud - strada Mircea cel Bătrân; la est - alee acces; la vest - alee acces. Acesta este situat chiar în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Terenul de 200 mp este proprietate a firmei Bravo Top SRL, potrivit contractului de vânzare-cumpărare nr. 4696 din 2004. Conform solicitării proprietarului terenului, se propune construirea unui imobil cu înălţimea S+D+P+2 etaje, cu destinaţia de spaţii birouri şi spaţii comerciale. Construcţia se va ridica pe aliniament la strada Mircea cel Bătrân, pe cele două alei de acces, iar pe limita posterioară se va retrage cu cinci metri faţă de limita de proprietate.
 
Conform PUG-ului municipiului Constanţa, terenul se află în zona ZRCA 1, subzona centrală cu funcţiuni publice, cu clădiri de înălţime medie până la P+4 etaje. „Investiţia propusă nu are consecinţe semnificative economice şi sociale, deoarece în
proximitatea terenului studiat s-a dezvoltat în timp o zonă funcţională dominantă comercial, dovedită istoric“, se arată în documentaţia depusă de Bravo Top SRL la Primăria Constanţa.
 

Bravo Top SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2001, firma Bravo Top SRL, are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în Bravo Top SRL sunt Mariana Şapte, născută pe 11.12.1978, în Constanţa, cu 5% din capitalul social, şi Costel Ciprian Şapte, născut pe 8.05.1969, în comuna Mihail Kogălniceanu, cu 95% din capitalul social. Cel din urmă este şi administratorul societăţii. Bravo Top SRL se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
În anul fiscal 2014, firma cu doi salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 14.516 lei şi un profit de 387 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Bravo Top SRL a avut doi salariaţi, cifră de afaceri de 14.516 lei şi profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: un salariat, cifră de afaceri de 15.000 de lei şi profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de societatea Bravo Top SRL la Primăria Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tudor 22 May, 2018 13:28 Daca au atata profit su rulaj in firma , de unde dracu au atatia bani sa construiasca un imobil in inima Constantei ? Si alta intrebare, cei de la Parchet si de la CMZ nu au nimic impotriva?! Eu cred ca ar trebui!
  • architect 26 Mar, 2018 12:56 PUG incadreaza zona cu indicativ urbanistic ZRCA,in dictionar de urbanism = ZONA de RECUPERARE prin CONSERVARE AMBIENTALA,deci e interzis a se construi.
  • fani 26 Mar, 2018 09:39 Excelent ,investitia care distruge alte 200 mp de parc ,NU are consecinte sociale ! In 2004 a intrat in proprietate privata ,oare cu "ajutorul " primarelui vestit ?