Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfinţi printre maşini de fiţe, şampanie, beizadele şi VIP-uri Incredibil - Se construiesc biserici în Staţiunea Mamaia

ro

14 Sep, 2013 00:00 5306 Marime text
Săptămâna viitoare, pe 18 septembrie, consilierii locali se vor întruni într-o nouă şedinţă de Consiliul pe odinea de sunt 35 de proiecte de hotărâre. Două dintre ele – nr. 25 şi nr. 26,  se referă la transmiterea dreptului de folosinţă a două terenuri din staţiunea Mamaia Arhiepiscopiei Tomisului.

Este vorba despre transmiterea dreptului de folosinţă, pe perioada existenţe construcţiei, asupra terenului în suprafaţă de 270 mp, situat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona hotel Mercur Minerva, şi a altui teren de 443 mp, situat în zona hotelului Perla, Arhiepiscopiei Tomisului. Iniţiatorul ambelor proiecte de hotărâre primarul Radu Mazăre. Potrivit purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Călin Gavrilaş, pe cele două terenuri vor fi construite două capele. „Sunt nişte biserici mai mici care deservesc o comunitate restrânsă”, ne-a explicat Călin Gavrilaş. Şi uite aşa staţiunea carelor alegorice, a fetelor frumoase, a muzicii, a cluburilor de noapte, a beizadelelor şi a amorului de-o vară se va pricopsi cu două capele. Staţiunea în care s-au plimbat, vara trecută, şi personajele, cărora le-a dat viaţa edilul Mazăre - Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor,  Suleyman Magnificul, se va lăuda cu două lăcaşe sfinte. Mai trebuie precizat şi faptul că distanţa dinte cele două hoteluri (Mercur Minerva şi Perla), unde se vor construi capelele est de 3,7 kilometri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rusty 14 Sep, 2013 16:38 incredibil este pentru niste minti ruginite
  • Chris 14 Sep, 2013 12:47 pe de o parte inoata pacatul, pe de alta parte face biserici acolo unde e destrabalarea mai mare