Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută new entry-uri Liberalii îşi „antrenează“ candidaţii pentru alegerile locale din 2016

ro

27 Feb, 2015 00:00 2454 Marime text


În pofida opiniei potrivit căreia e încă devreme pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2016, liberalii constănţeni îşi fac deja calcule pentru proximul scrutin.

Sigur, nu vorbim, la momentul actual, despre o desemnare propriu-zisă, căci înainte de asta se impun totuşi o serie de sondaje de opinie şi de negocieri. Noul PNL Constanţa se orientează însă din timp, căci, potrivit declaraţiilor co-preşedintelui Gheorghe Dragomir, partidul îşi propune să câştige toate marile primării din judeţ.

Astfel, liberalii vor merge, la alegerile locale din 2016, tot pe mâna lui Marian Iordache pentru Primăria Medgidia, pe mâna lui Cristian Radu la Primăria Mangalia şi pe cea a lui Adrian Stan la Primăria Techirghiol. În ceea ce priveşte Primăria Negru-Vodă, aici PNL Constanţa îl va pregăti pe democrat-liberalul Petre Urziceanu.

Se caută candidat pentru Primăria Cernavodă 



Interesant, pentru Primăria Cernavodă, candidatura lui Gheorghe Hânsă nu mai este sigură. Asta pentru că, aşa cum a declarat chiar actualul primar, un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale din Cernavodă nu se numără printre proiectele sale: „Acum spun că nu, nu voi candida pentru un nou mandat, nu mai am proiectul acesta“, a mărturisit liberalul Gheorghe Hânsă, aflat la al treilea mandat de primar al oraşului Cernavodă. Hânsă a lăsat de înţeles că, în prezent, caută să identifice un posibil urmaş, în perspectiva unei candidaturi, dar a afirmat că lucrurile vor fi ceva mai clare în luna iunie a acestui an. Nu mai puţin important, Hânsă a ţinut să precizeze că „pofticioşi la mandatul de primar există“, dar că aceştia nu sunt neapărat candidaţi viabili.

Necunoscutele 

Conform explicaţiilor co-preşedintelui PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, la ora actuală nu se cunosc candidaţii pentru primăriile Eforie, Tuzla, Peştera, Agigea, Năvodari. În ceea ce priveşte Primăria Hârşova, candidatura lui Ionel Chiriţă, fostul primar liberal, nu mai este de actualitate, în prezent vehiculându-se numele lui Ionel Dia. Aceasta din urmă nu este însă bătut în cuie, aici impunându-se, susţine Dragomir, efectuarea unor sondaje de opinie.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii