Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa şi-a dat acordul Şeful ANAT, Aurelian Marin, a intrat în legalitate cu o construcţie de patru nivele

ro

07 Jan, 2016 00:00 7520 Marime text
Ales în luna martie a anului trecut preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin, managerul general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa a ridicat un imobil pentru care, se pare, nu ar fi avut totul în bună regulă. Primăria Constanţa a eliberat ieri Certificatul de Urbanism nr. 163/2016 pentru beneficiarii Aurelian Marius Marin şi Viorica Marin pentru un imobil deţinut pe strada Alexandru cel Bun.

Mai precis scopul Certificatului de urbanism este acela de intrare în legalitate: „recompartimentări interioare, modificare fațade, extindere etaj tehnic schimbare destinație din locuire în birouri profesiuni liberale în limita a 25% din suprafața construită pentru imobil D+P+3E+Etaj Tehnic existent - intrare în legalitate“.

Managerul general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa, Aurelian Marin, are o experienţă de aproape 20 de ani în industria turismului. El este şi preşedintele Regiunii Sud-Est a ANAT, preşedintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică şi în cea de Marketing Intern. Programul său de management vizează dezvoltarea și promovarea turismului și adaptarea la modul dinamic în care astăzi relaționează piețele turistice mondiale.
 
Aurelian Marin s-a născut în anul 1969. Între anii 1997-2000 a activat ca inspector de specialitate în cadrul Primăriei Constanţa, Direcţia Investiţii. Ulterior, între anii 2002-2005 a ocupat funcţia de director zonal la KNAUF România. De asemenea, din anul 200 până în prezent este administrator al societăţii de turism „Paradis“. Numele lui Aurelian Marin a fost legat de-a lungul timpului de mai multe firme, dintre care: Amarino SRL, Capitol Aventura SRL, Marin Aurelian-Marius Întreprindere Individuală, Marin Cristina Persoană Fizică Autorizată (radiată), Marina Tours SRL (radiată), Net Holiday SRL (radiată), Paradis Holidays SRL (radiată), Paradis Tours SRL (lichidare), Tour Consult Management SRL. Potrivit Registrului Comerţului, Aurelian Marin este administrator în societăţile: Amarino SRL, Capitol Aventura SRL, Tour Consult Management SRL, dar şi firmle radiate Paradis Holidays SSRL şi Paradise Tours SRL.
 
Citeşte şi:
Aurelian Marin, asociat în mai multe firme constănţene, candidează pentru conducerea ANAT 


 Viorica Marin, soţia sa, a administrat Marina Tours SRL şi Net Holiday SRL, ambele firme fiind radiate în 2012. Ca asociat apare în Amarino SRL, Marina Tours SRL, Net Holiday SRL, Tour Consult Management SRL şi Paradis Tours SRL.
 
Amarino SRL a fost înfiinţată în anul 1995 şi se ocupă în principal de „activităţi ale tur-operatorilor“. Asociaţii sunt soţii Viorica Marin şi Aurelian Marius Marin, care mai deţine şi funcţia de administrator. Capitol Aventura SRL a fost înfiinţată în 2014 şi se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive“. Asociaţii şi în acelaşi timp administratorii societăţii erau Cosmin-Virgil Stanciu şi Aurelian Marius Marin.
Marian Aurelian Marius Întreprindere Individuală a fost înfiinţată în 2009 şi are ca domeniu principal de activitate „facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată“. Unicul asociat este Aurelian Marius Marin.
 
Tour Consult Management SRL a fost înfiinţată în 2005 şi se ocupă de „activităţi ale tur-operatorilor“. Asociaţii sunt tot soţii Marin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Virgil Nita 07 Jan, 2016 15:52 Ar trebui sa cunoasteti ca emiterea unui certificat de urbanism nu inseamna intrarea in legalitate a unei costructii care nu respecta autorizatia de construire initiala.Certificatul de urbanism este numai un act premergator obtinerii autorizatiei de construire care,practic inseamna intraarea in legalitate a constructiei. Dar pana acolo,este cale lunga. Oricum,este bine sa stiti ca acest certificat de urbanism este emis in mod ilegal si va fi atacat in instanta.