Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 13. Coincidenţe şocante la Constanţa. Două accidente exact la aceeaşi oră. Cu o noapte înainte, alt accident în aceeaşi zonă

ro

15 Apr, 2019 00:00 6922 Marime text
Ceasul fatidic a sunat pe 13 aprilie la ora 23:10. Două accidente au avut loc în acelaşi timp în municipiul Constanţa, ambele fiind grave. Un bărbat a intrat în stâlp, în apropiere de magazinul Praktiker, el ajungând la spital în comă. Un taximetrist a fost şi el la un pas de tragedie, la ora menţionată, când un şofer băut a intrat în coliziune frontală cu maşina acestuia. Taximetristul a fost uşor rănit.
 
Pe 13 aprilie a.c., ora 23.10, un bărbat în vârstă de 38 ani a condus un autoturism pe şoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Hatman Luca Arbore, şiş ajungând în zona imobilului cu nr. 134, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei către dreapta sensului de mers, intrând în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care se afla singur în autoturism.
 

Un alt accident aproape de strada Hatman Arbore

 
Cu o noapte înainte, aproape la aceeaşi oră, dar cu câteva sute de metri distanţă faţă de accidentul de sâmbătă, un şofer a fost la un pas de moarte. Vineri, în jurul orei 22.10, un bărbat de 37 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice - 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat -, a condus un autoturism, pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, dinspre Lazu către strada Pandurului. Ajungând la intersecţia de tip sens giratoriu cu strada Hatman Arbore, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 ani, în sensul giratoriu, dinspre strada Hatman Luca Arbore către strada Pandurului. A rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea conducător auto.
 
Ce spune IPJ Constanţa în legătură cu accidentul de pe strada Vârful cu Dor
 
Tot sâmbătă, la ora 23.10, un bărbat în vârstă de 33 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.87 mg / l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Vârful cu Dor, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Democraţiei, iar în zona intersecţiei cu strada Calafatului, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei către stânga sensului de mers şi a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un autoturism taxi condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de al doilea conducător auto. Ambii conducători se aflau singuri în autoturisme.

 
Trei maşini distruse, patru victime

 
Totuşi, weekendul negru de pe şoselele constănţene a mai făcut victime vineri noaptea, în staţiunea Mamaia. Trei maşini au fost distruse, iar mai multe persoane au ajuns cu răni grave la spital. În data de 12.04.2019, ora 22.30, un bărbat de 21 ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari. La un moment dat, a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, din sens opus. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi pe aceeaşi bandă cu al doilea autoturism. A rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 19 ani, pasageră dreapta-faţă în primul automobil, a conducătorului auto al celui de-al doilea automobil, a pasagerului dreapta-faţă bărbat, de 19 ani din a doua maşină şi vătămarea corporală gravă a pasagerului stânga-spate bărbat, de 19 ani din al doilea automobil. Facem precizarea că primul automobil este un Mercedes, al doilea - un Matiz, iar al treilea - un Hyundai.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii