Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Of, Doamne! Cum ne iei la Tine prietenul aşa devreme!“ Motociclistul Leonard Elvis Ţuţuianu, din Constanţa, mort într-o tragedie rutieră (galerie foto)

ro

03 Sep, 2014 00:00 5197 Marime text
Leonard Elvis era pasionat de motoare. Îi plăcea să muncească şi toţi prietenii îl apreciau, unii îl aveau chiar model. Din păcate, într-un moment, viaţa sa a luat sfârşit sub roţile unui autoturism.
 
Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de luni, în municipiul Constanţa. O clipă de neatenţie, şi Leonard Elvis Ţuţuianu, aflat pe motocicleta sa, şi-a dat ultima suflare sub roţile unu autoturism.
 
Tragedia a avut loc la intersecţia dintre strada Soveja cu strada Chiliei. Leonard, sau „leul“, aşa cum îi spuneau prietenii, se întorcea de la o întâlnire cu amicii săi. El a vrut să se vadă cu ei pentru că îşi luase o motocicletă nouă, de doar câteva zile, şi voia să le facă cinste. O clipă de neatenţie şi Leonard a pierdut controlul direcţiei de mers, s-a lovit de bordură, apoi de un stâlp de beton, şi a ajuns sub roţile unui autoturism. A fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a putea fi scos.

Ce spun poliţiştii rutieri din Constanţa

Marţi, în jurul orei 02.00, un bărbat de 26 de ani din Constanţa a condus o motocicletă, pe strada Soveja din municipiul Constanţa, pe banda 1, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Mamaia. Ajungând în apropiere de intersecţia cu strada Chiliei, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta, a lovit bordura, după care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton şi a fost proiectat pe partea carosabilă sub roţile unui autoturism condus de un bărbat de 21 ani, din Constanţa, în aceeaşi direcţie de mers, pe banda numărul 2. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a bărbatului aflat pe motor.

Prietenii îi deplâng moartea - „Ai fost un prieten, coleg, minunat!”

Prietenii săi au sosit la faţa locului şi nu le venea să creadă. Pe pagina sa de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleanţe.
 
„Un caracter ce nu trebuia să dispară, un băiat ce a muncit toată viaţa să aibă ce a vrut. Te aveam ca model. Îmi pare rău că nu mă mai poţi sfătui. Preţuiam sfaturile tale“, a postat George Daniel Manole.
 
„Dumnezeu să te aibă în pază lui, Leule!!! Nu îmi vine să cred că nu mai eşti printre noi!! Odihneşte-te în pace! Sper să te găsesc acolo unde ai ajuns!!“, spune Vicu Manuel pe pagina lui Leonard.
 
„Băi Leo, trebuia să ne vedem peste câteva zile, când veneam acasă. Of, Doamne! Cum ne iei la tine prietenul nostru aşa devreme, aşa de tânăr, cu un viitor în faţă. Doamne, să ai grijă de el, că a fost un om şi un prieten pe care rar îl întâlneşti. Leo, te iubim, prietene“, este mesajul emoţionat al lui Ionuţ Hainagiu.

Cine era Leonard Elvis Ţuţuianu

Leonard Elvis Ţuţuianu absolvise Academia Navală „Mircea cel Bătrân“. În prezent, era marinar şi urma să plece din nou în voiaj peste două săptămâni. Cu ocazia plecărilor, în voiajuri, vizita locurile şi avea mereu zâmbetul pe buze în poze. Tânărul avea 26 de ani, pe care îi împlinise cu doar două săptămâni în urmă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii