Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul de familie al lui Nicuşor Constantinescu este noul manager interimar al Spitalului CF Constanţa

ro

03 Jul, 2019 00:00 9027 Marime text

Medicul de familie Iuliana Botezatu a fost numită manager interimar la Spitalul CF Constanţa. Botezatu este membru ALDE Constanţa din luna martie a acestui an şi urma să preia conducerea organizaţiei de femei, aşa cum susţinea preşedintele organizaţiei de femei de la judeţ, Valeria Drăniceanu. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă.

Iuliana Botezatu a avut şi legături cu administraţia judeţeană, fiind angajată a Consiliului Judeţean Constanţa. A părăsit instituţia în 2017, după ce a fost exclusă din Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din judeţul Constanţa. Medicul a fost chiar preşedintele Comisiei, însă toţi membrii au fost înlocuiţi după ce directorul DGASPC, Petre Dinică, a transmis conducerii Consiliului Judeţean un raport de activitate al acestei comisii, care conţinea multe nereguli.

Deloc lipsit de importanţă, noul manager al Spitalului CF Port este, după propriile declaraţii, încă din anul 1994, medicul de familie al fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. În noiembrie 2010, medicul Iuliana Botezatu a ieşit din Pozitron Medical Investigation, printr-o decizie a Adunării Generale a Asociaţilor firmei. Aceasta şi-a cesionat atunci părţile sociale partenerei sale de afaceri, Mihaela-Elvira Gherasim, care deţine acum 0,046% din afacere. Restul de 99,954% este deţinut de societatea cipriotă Talmage Overseas Limited.

Directorul de la Spitalul CF Port deţine şi clinica medicală Phoenix Eastern Medical Center din Constanţa. În toamna anului trecut, dr. Iuliana Botezatu şi-a încercat norocul şi a participat şi la concursul pentru funcţia de manager al Spitalului Municipal de la Medgidia, însă nu a reuşit să treacă de prima probă a concursului.

Contactată telefonic, doctoriţa spune că numirea sa ca interimar la Spitalul CF Port nu s-a realizat pe criterii politice, chiar dacă recunoaşte că este membru al organizaţiei ALDE. Botezatu afirmă că, în opinia sa, nimeni nu ar mai fi interesat să preia această unitate medicală cu prea multe probleme.

Citeşte şi:

Un medic renumit s-a înscris în ALDE Constanţa. Va prelua cârma organizaţiei municipale de femei

Iuliana Botezatu a ieşit din Pozitron Medical Investigation

Medic cercetat pentru evaziune fiscala
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii