Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii Rușa, Danteș și Raica, ce dețin maternitatea privată Euromaterna, se apucă de afaceri imobiliare

ro

01 Mar, 2018 00:00 7798 Marime text
Medicii Ion Marius Rușa, Florian Danteș și Dan Mugurel Raica, care dețin maternitatea privată Euromaterna, au decis să se apuce de imobiliare.
 
În baza cererii nr. 9488 din data de 6.02.2018 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății comerciale Euromaterna Imobiliare SRL.
 
Sediul social al firmei este în municipiul Constanța, iar domeniul principal de activitate constă în închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Capitalul social, de 5.000 de lei, integral vărsat, este compus din 500 de părți sociale. Fondatorii firmei sunt Ion Marius Rușa, Florian Danteș și Dan Mugurel Raica. De administrarea societății se va ocupa Ion Marius Rușa. Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare și înregistrare a societății comerciale Euromaterna Imobiliare SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.

Despre Euromaterna SA, firma care deține maternitatea privată

Înmatriculată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 135.000 de lei, integral vărsat, este compus din 13.500 de acțiuni nominative. Valoarea unei acțiuni este de 10 lei. Euromaterna SA este controlată de Ion Marius Rușa, cu 50% din capitalul social, Florian Danteș, cu 15% din capitalul social, și Dan Mugurel Raica, cu 35% din capitalul social. Cei trei asociați sunt și administratorii societății, care are ca obiect principal de activitate, conform codificării Caen, activități de asistență spitalicească, activități ale centrelor de recuperare psihică și de dezintoxicare, exclusiv spitale.
 
Cenzorii societății sunt: Aurelia Iamandei, Sergina Gima, Iuliana Dobrin și Florian Danteș. Activitățile secundare constau în: activități de asistență medicală generală; activități de asistență medicală specializată; alte activități referitoare la sănătatea umană; activități ale centrelor de îngrijire medicală; activități ale căminelor de bătrâni și ale căminelor pentru persoane aflate în incapacitatea de a se îngriji singure.
 
În anul fiscal 2014, Euromaterna SA, cu 97 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 17.322.662 de lei și un profit de 1.671.400 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 103 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 18.031.986 de lei și un profit de 1.554.774 de lei. Situația financiară pe anul 2016 arată astfel: 101 salariați, cifră de afaceri de 21.595.537 de lei și un profit de 2.749.409 lei.
 
Citește și: 
 
Maternitatea privată Euromaterna se extinde. Asociații, Rușa, Danteș și Raica, undă verde de la Primăria Constanța
 
Asociații SC Euromaterna, demersuri la APM Constanța Spitalul privat de obstetrică și ginecologie se extinde pe verticală
 
Maternitatea Euromaterna are acordul municipalității să se extindă pe verticală. Va mai avea și un nou corp administrativ nou
 
Maternitatea a devenit neîncăpătoare. Clinica Euromaterna se extinde cu un etaj
 
Euromaterna SA continuă să facă modificări la maternitate
 
E oficial. Euromaterna demarează lucrările pentru o nouă construcție
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sf.Spiridon 01 Mar, 2018 13:08 La fel ca Sfintii Doctori fara de arginti...exact la fel...Doamne iarta-ma .Ori esti doctor ori agent imobiliar...Sanate !