Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia SA a dat în judecată Consiliul Județean Constanța. Motivul, un aviz pentru un teren de 15.000 mp în nordul stațiunii înstrăinat în 2001

ro

18 Sep, 2020 00:00 2812 Marime text

  • Societatea Mamaia SA a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, dosarul nr. 5721/118/2020, având ca obiect, obligare emitere act administrativ

  • Pârât în dosar este Consiliul Județean Constanța, prin președinte

  • Potrivit directorului general al Mamaia SA, Carmen Ursu este vorba despre emiterea unui aviz pentru terenul aferent campingului Tabăra Turist, din zona Enigma, Mamaia, obiectiv aflat în patronimoniul societății Mamaia SA până în anul 2001

  • Directorul societății susține că fără avizul administrației județene,  Mamaia SA nu poate emite actul de proprietate pentru acest teren, beneficiarului, acesta fiind și motivul acțiunii în instanță

  • La rândul său, șeful CJ, Horia Țuțuianu a afirmat că în acest caz ar fi vorba și de niște suprapuneri de terenuri


 
Societatea Mamaia SA a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, dosarul nr. 5721/118/2020, având ca obiect, obligare emitere act administrativ.
Pârât în dosar este Consiliul Județean Constanța, prin președinte.
Potrivit directorului general al Mamaia SA, Carmen Ursu este vorba despre emiterea unui aviz pentru terenul aferent campingului Tabăra Turist, din zona Enigma, Mamaia, obiectiv aflat în patronimoniul societății Mamaia SA până în anul 2001.
Atunci , campingul a fost vândut în cadrul planului de privatizare a societății Mamaia SA, societății comerciale  Balcan Express SRL, administrată de Viorel Crăciun. Tabăra Turist avea și un teren aferent în suprafață de 15.000 mp, care a fost dat SRL-ului.
Directorul societății susține că fără avizul administrației județene,  Mamaia SA nu poate emite actul de proprietate pentru acest teren, beneficiarului, cu toată că s-au făcut numeroase demersuri în acest sens iar tranzacția este astfel, blocată.
Așa s-a ajuns la speța pe care o vor tranșa pe viitor judecătorii de la secția de contencios-administrativ de la Tribunalul Constanța.
La rândul său, șeful CJ, Horia Țuțuianu a afirmat că în acest caz ar fi vorba și de niște suprapuneri de terenuri, însă a menționat că instituția nu a fost citată oficial până la această oră în dosarul mai sus menționat.

Citește și:

Cercetati penal pentru neacordarea unei autorizatii

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii