Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta cu COVID-19 Cine face parte din Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Constanța

ro

18 Mar, 2020 00:00 7200 Marime text

Din 14.03.2020 se operaționalizează Centrele Județene de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) cu reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu atribuții în gestionarea epidemiilor. Componența la Constanța a fost stabilită și CJCCI este funcțional. Scopul acestuia este să gestioneze situația răspândirii COVID-19 la nivel de județ.


„Suplimentar, începând de astăzi, sunt operaționalizate Centrele Județene de Coordonare și Conducere a Intervenției(CJCCI)”, a transmis la finele săptămânii trecute secretarul de stat Raed Arafat. Toate autoritățile locale vor acționa integrat doar sub coordonarea prefectului.


CJCCI Constanța este constituit din reprezentanți ai următoarelor instituții: Direcția de Sănătate Publică Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, Instituția Prefectului - Județul Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Consiliul Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Garda de Coastă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Gruparea de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța, Comandamentul Flotei.


Centrul de comandă se află la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța. De altfel, trebuie menționat faptul că pot fi făcute completări cu instituții sau pot fi scoase instituții din centru, în funcție de evoluția situației răspândirii COVID-19 în România și în Dobrogea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii