Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecători şi procurori cu cereri de transfer Mişcări de trupe în Justiţia din Constanţa!

ro

08 Feb, 2017 00:00 5940 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii va analiza, în proxima şedinţă, cererile mai multor judecători şi procurori din Constanţa privind transferul la diverse instanţe şi unităţi de parchet din ţară.
 
Astfel, Luciana Fătu, din Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti ori la Judecătoria Braşov, iar Liliana Maia Găvan, din Judecătoria Tulcea, ar vrea să plece la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.
 
Mai departe, Mihaela Ionela Stanciu, din Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, Elena Olteanu, din Judecătoria Medgidia, vrea la Judecătoria Slobozia ori la Judecătoria Călăraşi, iar Constantin Dehenea, din Judecătoria Medgidia, solicită transfer la Judecătoria Constanţa.
 
Virgil Marius Ungureanu, din Judecătoria Medgidia, solită transfer la Judecătoria Constanţa, Cristian Lungu, de la Judecătoria Constanţa, vrea la Judecătoria Galaţi, iar Ancuţa Ailene, de la Judecătoria Constanţa, solicită transfer la Judecătoria Iaşi.
 
Raluca Meda Szilaghi, din Judecătoria Hârşova, solicită transfer la Judecătoria Oradea, la Judecătoria Salonta, la Judecătoria Aleşd, Judecătoria Beiuş ori la Judecătoria Marghita.
 
Corneliu Marius Bădescu, din Judecătoria Mangalia, solicită transfer la Judecătoria Ploieşti.
 
Procurori 
 
Irinel Marius Mocanu, procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 5, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.
 
Iuliana Magdalena Olteanu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.
 
Orlando Mihail Berbece, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
Florin Stelian Bobin, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.
 
Alexandra Nora Mircea, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, solicită transfer la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.
 
Iuliana Mircea, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
Valentina Laura Grădină, din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, solicită transfer la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii