Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a reamenajat sediile SPIT Ecserv Interprod SRL, singur ofertant pentru reparat balustrada falezei Cazinoului!

ro

09 Jun, 2017 00:00 4890 Marime text
La sfârşitul lunii februarie a acestui an, Primăria Constanţa consulta piaţa în vederea achiziţiei lucrărilor de reparare şi vopsire a balustradei falezei Cazinoului, cuprinsă între Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din partea de nord a promenadei.
 
Între timp, municipalitatea a decis să achiziţioneze lucrările de reparare şi vopsire a balustradei de pe faleza Cazinoului pe o lungime de 90 de metri, prin cumpărare directă. Lucrările constau în rigidizarea traverselor - vor fi montate ştuţuri din ţeavă metalică trasă cu diametrul de 30 mm pe o lungime de 60 mm în golurile de rezemare din montanţi, iar acest ştuţ va fi introdus în interiorul traverselor ce se întâlnesc în montanţi (35 de stâlpi x 3 ştuţuri = 105 ştuţuri); pentru crearea unei legături fixe între traverse şi ştuţ, la unul dintre capetele traverselor se va realiza o fantă de sudură (dimensiuni de 6 mm pe 25 mm perpendicular pe lungimea traverselor), la capătul celălalt traversa nu va fi sudată, pentru a permite mişcarea de dilataţie şi contracţie (34 de stâlpi x 3 fante de sudură = 102 fante de sudură); va fi înlocuită traversa (ţeavă trasă, diametrul exterior 42 mm/3 mm grosime), pe o lungime totală de 30 ml; toate suprafeţele balustradei (stâlpi şi traverse - 60 mp) vor fi curăţate şi decapate de vopsea şi rugină; pe toate suprafeţele se va aplica un strat de grund alchidic anticoroziv pentru exterior cu rezistenţă la mediul salin; toate suprafeţele vor fi acoperite cu vopsea anticorozivă în două straturi; pentru lucrările de reparare şi consolidare a balustradei nu este necesară folosirea unei tehnologii speciale, dar se vor respecta normativele în vigoare pentru fiecare categorie de lucrări.

Potrivit licitatiapublica.ro, cumpărarea directă este în curs de atribuire, iar până la expirarea termenului de depunere a ofertelor, o singură companie s-a arătat interesată să presteze lucrările la balustrada din zona Cazinoului. Este vorba despre Ecserv Interprod SRL, din Constanţa. Societatea a mai realizat şi lucrările de amenajare a sediilor Serviciului Public de Taxe şi Impozite şi Alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanţa.

Despre SC Ecserv Interprod SRL 

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Ecserv Interprod SRL s-a înfiinţat în prima lună a anului 2002, are sediul social în municipiul Constanţa şi un capital social de 10.200 de lei. Asociaţii firmei sunt: Claudiu Sintea Mihăiţă - cotă de participare 50% şi Eduard Schmilevschi - care deţine un număr egal de părţi sociale. Acesta din urmă este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate al firmei constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.

Citeşte şi: 
 
SC Ecserv Interprod SRL a reabilitat mai multe sedii ale Serviciului de Taxe şi Impozite Locale Legătura dintre Virginia Uzun şi administratorul firmei, Eduard Schmilevschi (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dinu patitu 09 Jun, 2017 11:15 mai conteaza ca nevasta lui Smilevschi lucreaza la CJC Constanta, mai conteaza ca Smilevschi este asociat cu madam Uzun de la SPIT si ca e abonat la asemenea lucrari ptr care bineinteles ca returneaza jumate din valoare celor care ii dau lucrari, nu mai conteaza, pe cine ar mai interesa inca un troc marunt..