Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„F… în c… pe mă-ta!“ Cine este procurorul înjurat de Radu Mazăre (VIDEO)

ro

15 Sep, 2014 00:00 6849 Marime text


O declaraţie a primarului Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, a făcut înconjurul ţării!

În timp ce susţinea un discurs la Conferinţa Judeţeană a PSD Constanţa, eveniment desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, edilul a înjurat un procuror, spunându-i „f… în c… pe mă-ta!“. Se pare că primarul constănţenilor a înjurat-o pe Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, cea care îl cercetează în Dosarul campusului social „Henri Coandă“, pentru luare de mită şi fals în declaraţii. În aceeaşi cauză, Dana Ana îl mai urmăreşte penal pe afaceristul israelian Avraham Morgenstern, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, dar şi pe Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, senator în Parlamentul României, pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii. De menţionat că Dana Ana, de la DNA, este procurorul care, la data de 27 mai, a dispus trimiterea în judecată a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.
  
„În ţara asta, nu ştie nimeni dacă va mai fi liber mâine sau poimâine. Poate să te ia de la masă cu mascaţii, aşa cum m-au luat pe mine, pe motiv de urgenţă şi apoi, timp de cinci luni de zile, să nu facă nicun act procurorii. Păi, f… în c… pe mă-ta, când m-ai luat cu mascaţi şi ai zis că e urgenţă, că de aia m-ai adus la DNA, că era stare de urgenţă, după aia trec cinci luni de zile fără ca tu să faci o hârtie. E, de asta trebuie noi să-l votăm pe Victor Ponta“, a declarat Radu Mazăre, la Conferinţa Extraodrinară a PSD Constanţa. Aşa cum arătam şi mai sus, se pare că primarul constănţenilor a înjurat-o pe Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, cea care instrumentează Dosarul campusului social „Henri Coandă“, în care edilul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior pus în libertate. Potrivit DNA, procurorul Dana Ana îl suspectează pe Mazăre de luare de mită şi de fals în declaraţii, pe Avraham Morgenstern de dare de mită, iar pe Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, senator în Parlamentul României, de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.



Dana Ana nu „s-a luat“ doar de primarul municipiului Constanţa, ci şi de Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.

Pe data de 19 martie, Dana Ana a decis reţinerea pentru 24 de ore a lui Nicuşor Constantinescu, acesta fiind pus în libertate de judecători. La 27 mai, Dana Ana a dispus trimiterea în judecată a lui Nicuşor Constantinescu, sub control judiciar, el fiind acuzat de complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite, dar şi de 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor cu obţinerea de foloase necuvenite.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un optimist 15 Sep, 2014 20:08 Intr-un stat, cu adevarat de drept,Mazare era arestat in urmatoarea ora. Pentru ultraj si pentru ca a incalcat regula privind libertatea sa sub supraveghere
  • MB 15 Sep, 2014 08:33 unu de care trebuie sa scapam. trebuie sa-l votam pe ponta ca să-i scape pe ei de puscarie. NU fraţilor, daca votati ponta, votati partidul comunist. daca-i pui mustata lui ponta seamana mai degraba cu micu" stalin nu cu micu" titulescu.
  • Dolfi 14 Sep, 2014 23:31 Asta este vocabular de primar, senator in parlament? RUSINE. Dragi constanteni, acesta va face de ris.