Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cele 39 de persoane trimise în judecată au fost achitate DNA - Gruparea care a „căpuşat" porturile - Banias, Mironescu, Sunai Cadîr Pilcă şi Bogatu pe lista neagră a Anticorupţiei (Document)

ro

03 Apr, 2012 00:00 7367 Marime text

Descarca document: document_material_portul.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Butoi daniel 07 Apr, 2012 09:06 Bai nenea "butoi daniel" cand faci comentarii da-ti numele real fraiere.
  • Nicu 03 Apr, 2012 17:01 apa trece pietrele raman...sa trezit si DNA-ul in anul de gratie 2012 (ce COINCIDENTA?? sunt alegeri) sa faca dosare stufoase cu multe nume...rasunatoare..cum le-au deschis asa le vor inchide urmate de NUP...pe Bogatu l-au mai tinut de 2 ori pe la puscarie si au vazut ca nu scot nimic de la el acum incearca cu altii [pate sunt mai slabi de inger si vorbesc/.. niste dosare fabricate de slugile PDL in disperare de cauza acum cand au ajuns sub 5% doar doar mai recupereaza ceva..si daca e adevarat ce au facut 8 ani de zile?? cine credeti ca ia protejat?? daca faci asa ceva fara protectie politica esti arestat in 24 de ore nu dupa 8 ani..oare M.B. si T.B nu se infruptau si ei ?? Banias cu cine e prieten? cu Mircica..ce surpriza..hai ca e vrajeala pt fraieri..
  • Butoi Daniel 03 Apr, 2012 13:01 In sfarsit.Am trait sa o vedem si p-asta.Ieri l-au arestat pe Sandu Nelu.Mita.Acest vames de lux sta la containere chipurile ,avand in custodie un caine de aproape 10-15 ani.Are o avere de neimaginat in Mangalia.Presupun ca ceilalti distinsi colegi ai acestuia nu dorm linistiti.Ma refer la B Marian,O Dan,DTeodor,DPaul,GPaul,DGeorge,CAurel,IDanut,FGabriel,AOrhan,MEner,BAila,MVerginica,OMihaita,LMarian,DDaniel,DMihai,SZulchefir,VAdrian,GNic,GRadu,POctavian(sef la Sud)-toti slugile lui Eugen si Iulian.Toti acestia sunt vamesi de lux care au primit in acest timp cat au activat numai la containere stimulente(numai ei luau prime 1000-3500 RON lunar de la 1000-10000 USD lunar).Asteptam cu mare placere sa vina DNA-ul si DGA-ul si la acesti vamesi de lux,asa cum s-a intamplat cu HJean,care de frica si-a dat demisia(mana dreapta a lui iulian cand acesta era sef)impreuna cu AVoicu(a stat mult timp numai la SCANNER)precum si BIonut(a stat numai la magazia cu marfuri confiscate).Voi reveni cu alte informatii.
  • ANGELICA 03 Apr, 2012 11:09 Adriana taci ca te bate DUMNEZEU,ESTI IN POSTUL PASTELUI.JENA,macar atat sa ai cand vorbesti."Trafic de influenta" se numeste ceea ce a practicat sotiorul tau.Sincer nu ne dorim puscarie pt nici unul dintre ei,dar confiscarea averilor,DA.Saraci asa cum ne-au saracit ei de ani de zile,si asta sper sa va dea Dumnezeu,este cea mai mare pedeapsa pt voi,condamnarea la munca.Cum te simti la mosia de la EFORIE?bine?
  • Adriana Mironescu 03 Apr, 2012 09:43 Portul nu-i egal cu vama, să știți.... Marele luptator contra corupției, DNA, a trimis dosarul privind corupția din vama Constanța în instanță. Citind comunicatul DNA, ceva sare în ochi. Dacă ai ochi să vezi. Fiecare cu fiecare vorbește sau face nu știu ce legat de proceduri din vamă, de containere, marfă... Un singur paragraf iese din rând. Cel referitor la Laurențiu (scuzați cacofonia). Aici scrie că el, în calitate de președinte de organizație (nu mai era de doi ani) a cerut (a fost întrebat cu ce te pot ajuta) bani (era vin pentru o petrecere de partid) de la o persoana (rudă) ca să câștige alegerile (alegerile au fost anulate) și să pună persoana respectivă director la Port (n-a vorbit cu nimeni despre așa ceva, sunt mărturiile oficialilor). Deci astea sunt acuzațiile. Și mă văd nevoită să repet: care-i legătura cu vama și cu mărfurile și cu banii ca să nu fie taxate marfa?????? Ce caută niște discuții politice într-un dosar cu vamă, marfă, containere.... Ce caută o petrecere de partid pentru niște alegeri în acest dosar????? Și după ce DNA a scăpat (convenabil) în presă frânturi de discuții care te fac vinovat din start, mai scrie în finalul comunicatului că se respectă prezumția de nevinonăție. Domnilor de la DNA ați încălcat orice reguli posibile, ați mințit în ce-l privește pe Laurențiu, ați dat presei ce v-a convenit și acum vorbiți de prezumție de nevinovăție? Nu vă e rușine?