Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul ACN, Daniel Georgescu, se însoară Aleasa inimii este director general în Consiliul Judeţean

ro

14 Feb, 2014 00:00 9547 Marime text
După o relaţie de patru ani, directorul Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA, Daniel Georgescu, a decis să facă pasul cel mare. Directorul constănţean are sâmbătă cununia civilă. Aleasa inimii este Elena Vornicu, director general în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa la Direcţia Generală de Proiecte. „Ca orice bărbat şi femeie ne-am cunoscut, suntem împreună de 4 ani şi am hotărât să scoatem actele”, a mărturisit ieri Daniel Georgescu. Cununia religioasă?! Directorul CN ACN SA susţine că încă nu va avea loc. „Deocamdată scoatem actele! Mai durează puţin până la cununia religioasă”, a explicat Daniel Georgescu. Motivaţia? „Vrem să fie ceva mai exclusivist, nu ceva ce se întâmplă de fiecare dată”, susţine viitorul mire.

La ce s-a gândit? „Vreau să fie ceva mai frumos. Mi-aş dori să fac nunta la cort. Fiecare cu nebunia lui”, a mai mărturisit directorul ACN. Nu acelaşi lucru reiese din invitaţia făcută de cei doi miri, potrivit căreia cununia religioasă este programată pentru 15 februarie, şi ar urma să aibă loc la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa. Cât priveşte petrecerea de după cununia religioasă, aceasta începe la ora 20.00, la un restaurant din Mamaia. „Într-adevăr, am avut tentativa de a face toată nunta, dar ne-am oprit cu planurile între timp. Acum fac numai cununia civilă”, a spus şeful ACN. Şeful ACN ne-a mai declarat că „naşii sunt Raluca şi Sorin, doi prieteni, stabiliţi în Italia".
La Casa Căsătoriilor Constanţa, publicaţia de înregistrare a declaraţiei de căsătorie a viitorilor soţi a fost afişată deja. Cei doi au înregistrat declaraţia privind cununia civilă în data de 6 februarie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lili 14 Feb, 2014 19:09 mda,sau cunoscut acum 4 ani...ha ha ha!fosta nevasta lili oare ce zice?
  • un constantean 14 Feb, 2014 10:47 Noi, ceilalti constanteni, de ce nu ne putem casatori sambata? Nici macar cu o taxa suplimentara, asa cum se plateste ptr. programari dupa ora 16.00.
  • invitat 14 Feb, 2014 10:18 Ii cununa sorin strutinski. nu este fosta fina de cununie?
  • vecin 13 Feb, 2014 22:27 Nas nu este Sorin Strutinski? Si Raluca, nu e prietena lui, secretara lui Nicusor?