Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii incredibile din accidentul de pe strada Interioară 3 „Liniuțe“ și o petrecere la final de liceu sfârșită cu doi copii morți (galerie foto)

ro

09 Jun, 2014 00:00 10822 Marime text
Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a două persoane implicate în accidentul rutier petrecut în seara zilei de 6 iunie, pe strada Interioară nr. 3, eveniment în urma căruia doi copii au murit.

Cei încătușați sunt Matthias Bogdan Niculescu și Adnan Mahmudi, iar tragedia rutieră ar fi avut loc din cauza lor, deoarece aceștia s-ar fi luat la întrecere.
Potrivit oamenilor legii, Dragoş Maftei, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus regulamentar un Opel, înmatriculat în Bulgaria, pe strada Interioară 3. La un moment dat, Opelul a intrat în coliziune cu un Seat, condus de Matthias Bogdan Niculescu. Conform site-ului frf-ajf.ro, numele Matthias Bogdan Niculescu figurează în lotul constănțean de arbitri.  Din impact, Opelul a fost proiectat către dreapta, în parcare, unde a intrat în coliziune cu un VW Golf. În urma accidentului rutier, au rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui Erfin Baisa, de 19 ani, din Techirghiol, decesul lui Bogdan Ilie A., de 17 ani, și al Mariei Alexandra P., de 14 ani, ambii din Techirghiol. După cum menționam și mai sus, Matthias Bogdan Niculescu și un alt tânăr, Adnan Mahmudi, suspectați că s-ar fi luat la întrecere, fapt care a dus la producerea accidentului, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Potrivit unor surse, în zona în care a avut loc tragedia se aflau mai mulți tineri care sărbătoreau absolvirea liceului și asistau la întrecerea unor mașini (celebrele „liniuțe“). Din câte se pare, impactul dintre Opel și Seat a fost atât de puternic încât roata mașinii din urmă nu a fost găsită nici până acum. Băiatul decedat a fost descoperit abia după ce a fost desfăcut portbagajul.
 
Maria Alexandra P., fiica de preot, înmormântată astăzi

Tânăra decedată în urma acestei tragedii, Maria Alexandra P., este fiica fostului preot caterisit de la Topraisar, Ştefan Popa. Fratele preotului, Mihai Popa, a declarat că trupul tinerei se află depus la Capela Bisericii Sf. Ilie din Techirghiol, iar înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.00. Copila decedată era născută pe 17 mai 2000. La vârsta de doi ani a fost înfiată de preotul Popa şi de soţia acestuia. Minora era elevă a Liceului Teoretic “Emil Racoviţă” din Techirghiol, în clasa a VII-a. Era o tânără activă şi practica dansuri sportive la Clubul Sportiv Toyin. La începutul lunii mai a participat la Festivalul Internaţional de Dansuri Crazy Salsa Fest, la Mangalia. „Dumnezeu, în bunătatea lui, ştie ce are de făcut!”, a declarat Mihai Popa, unchiul tinerei.
Potrivit localnicilor, tatăl tânărului decedat, Bogdan Ilie A., de 17 ani, a murit în urmă cu trei luni, iar mama sa este plecată în Spania, la muncă. 
În cauză, tinerii Matthias Bogdan Niculescu şi Adnan Mahmudi au fost reținuți de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elyseia 10 Jun, 2014 09:07 NU ESTE PRIMA DATA SI NICI ULTIMA CAND SE FAC ASEMENEA INTRECERI "LINIUTE",POLITIA STIA SI NU CRED CA II V-A OPRI.AJUNGEM SA CREDEM CA SUNT DE ACORD CU ASA CV.NU VA GANDITI CA II VA OPRI.EU I-AS TRAGE LA RASPUNDERE SI PE CEI DE LA POLITIA CIRCULATIEI.SE VOR SFASIA INCA MULTE VIETI LA ASEMENEA CURSE.UNUL DIN CEI CE AU DAT DECLARATII IN SEARA ACCIDENTULUI ERA SI EL UNUL DINTRE CURSANTII LA LINIUTE...DAR ASTA E CONSTANTA SI VA RAMANE ACEEASI,EXEMPLU DANDU-L PRIMARUL ACESTUI ORAS
  • cristi 08 Jun, 2014 23:30 politia,,,,sta la panda sa gata ceva infractiuni sau contraventii ,,,,ceva amenzi si spagi! radare etc! de ce nu ucide aceste liniute? ei stiu bine unde se fac aceste ,,,,curse! deci? mai bine sa stea la un abuz decat sa previna aceste,,,nenorociri!