Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de aproximativ două milioane de lei Cine are pe mână toată baza de date a constănţenilor (document)

ro

18 Dec, 2013 00:00 2852 Marime text
Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanţa, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Constanţa, va plăti aproximativ 2 milioane de lei pentru arhiva digitală. În vederea atribuirii contractului, a fost organizată o licitaţie restrânsă, pentru care s-au primit trei oferte, dar numai două au fost admise. În urma evaluării ofertelor, contractul a fost atribuit, la data de 2 decembrie 2013, firmei CCS Content Conversion Specialists Rom SRL, pentru suma de 1.955.000 de lei.

Potrivit anunţului de atribuire, contractul presupune asigurarea serviciilor de procesare date, asigurarea serverelor, a serviciilor de arhivare computerizată, a celor de ajutor pentru utilizatori şi a serviciilor de scanare.
În ceea ce priveşte firma care şi-a adjudecat contractul, aceasta a mai obţinut până acum două contracte în urma unor proceduri de achiziţie publică. Este vorba despre contractul de servicii retroconversia catalogului bibliografic al Bibliotecii Naţionale a României, care datează din 2008, în valoare de 162.080 lei, autoritatea contractantă fiind Biblioteca Naţională a României, şi contractul de prestări servicii de completare şi validare a unei baze de date a OSIM, din anul 2012, în valoare de 86.848 de lei, autoritatea contractantă fiind în acest caz Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, societatea CCS Content Conversion Specialists Rom SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi figurează cu un asociat persoană juridică, CCS Content Conversion Specialists GMBH, cu sediul în Germania, şi un asociat persoană fizică, Gheorghe Ciprian Dinu, care nu mai figurează în calitate de asociat sau acţionar în nicio altă societate comercială.
La sfârşitul anului 2012, CCS Content Conversion Specialists Rom SRL declarase o cifră de afaceri de 4.495.135 lei, un profit de 411.621 lei şi 66 de salariaţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii