Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat - „Vrea să ne distrugă"! Primăria se războiește cu administratorul restaurantului Rustic. I-a suspendat activitatea și a plouat cu amenzi

ro

11 Oct, 2021 00:00 11399 Marime text
  • În timpul sezonului estival, Primăria Constanța a decis suspendarea activității operatorului economic Davi Ex-Com Company SRL care administrează restaurantul Rustic din municipiul Constanța
  • Decizia a fost luată prin dispoziția de primar nr.4606/10.08.2021 privind suspendarea activității comerciale a unității tip "restaurant", situată în municipiul Constanța, B-dul Tomis nr.301B, zona Badea Cârțan
  • Între timp, restaurantul și-a reluat activitatea, însă administratorul acestuia spune că ultimele luni au reprezentat un adevărat calvar, cârciuma sa fiind ținta controalelor Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța
  • Constănțeanul supărat are pe rolul instanțelor mai multe procese împotriva Poliției Locale, prin care contestă amenzile primite, dar și dosarul nr. 23708/212/2021 prin care a formulat plângere împotriva deciziei de suspendare a activităţii prin dispoziția primarului, Vergil Chițac



În timpul sezonului estival, Primăria Constanța a decis suspendarea activității operatorului economic Davi Ex-Com Company SRL care administrează restaurantul Rustic din municipiul Constanța.


Decizia a fost luată prin dispoziția de primar nr.4606/10.08.2021 privind suspendarea activității comerciale a unității tip "restaurant", situată în municipiul Constanța, B-dul Tomis nr.301B, zona Badea Cârțan.


Administratorul societății, Dumitru Marin a constestat decizia atât pe cale administrativă, cât și prin intermediul instanțelor judecătorești.


Zilele trecute, municipalitatea a înștiințat operatul economic, referitor la contestația înregistrată la Primăria municipiului Constanța cu nr.170453/27.08.2021 formulată împotriva dispoziției de primar nr.4606/10.08.2021 privind suspendarea activității comerciale a unității tip "restaurant", situată în municipiul Constanța, B-dul Tomis nr.301B, zona Badea Cârțan, cp aceasta a fost respinsă neîntemeiată.


Între timp, restaurantul și-a reluat activitatea, însă administratorul acestuia spune că ultimele luni au reprezentat un adevărat calvar, cârciuma sa fiind ținta controalelor Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța.


„Am adunat nenumărate amenzi. Motivul suspendării activității a fost faptul că orchestra cânta pe terasă până la ora 22.00, și deși nicio instituție nu a făcut măsurători, ni s-a adus la cunoștință că a fost depășit nivelul de sunet în decibeli. Acest primar nu a făcut nimic pentru Constanța, în schimb vrea să ne distrugă afacerile", a povestit pentru ZIUA de Constanța, administratorul de la Rustic, Dumitru Marin.



Constănțeanul supărat are pe rolul instanțelor mai multe procese împotriva Poliției Locale, prin care contestă amenzile primite, dar și dosarul nr. 23708/212/2021 prin care a formulat plângere împotriva deciziei de suspendare a activităţii prin dispoziția primarului, Vergil Chițac.


Davi Ex-Com Company SRL îi are ca asociați pe Dumitru Marin cu 51% și Cristian Ionuț Marin cu 49% din acțiuni.

Conform Registrului Comerţului, Davi Ec-Com Company este administrată de Dumitru Marin. Tot el mai este implicat şi în societăţile: SC Alpha Sound Production SRL, Gama Stil Euro Campany SRL (radiată), Night Club Hollyday 2003 SRL (radiată), Sera Beach Holiday SRL şi Silver Trading SRL.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Restaurantul Rustic din Constanța solicită redeschiderea. Cum arată acum bucătăria localului (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii