Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Consilierii locali PSD amenință că nu vor vota majorările de buget pentru 2021, propuse de primarul Chițac

ro

22 Dec, 2020 00:00 3331 Marime text
 
  • Aleșii locali municipali ai PSD de la Constanța anunță că nu vor vota pentru nicio majorare de taxe sau impozite pentru anul 2021
  • Potrivit proiectului de buget consolidat pentru 2021, aflat în dezbatere publică pe site-ul municipalității,  autoritățile locale propun pentru anul viitor majorări de taxe și impozite pentru cei care dețin mai mult de un autoturism
  • Se majorează cu 50% impozitele pentru spațiile comerciale neutilizate și pentru terenurile cu construcții sau fără construcții edificate, dar construibile situate la frontul bulevardelor și principalelor străzi din municipiu
 
Aleșii locali municipali ai PSD de la Constanța anunță că nu vor vota pentru nicio majorare de taxe sau impozite pentru anul 2021.

"Oamenii de afaceri constănțeni au nevoie de sprijin în această perioadă!  Întreprinzătorii din zona HORECA se află în plină furtună de probleme. Niciodată nu a existat o astfel de criză.  Dar asta nu ne împiedică să acționăm și să găsim soluții. Domnule primar, încetați să mai mimați implicarea doar ca să bifați la nivel de discurs dialogul cu mediul de afaceri!
Comunicarea cu agenții economici nu înseamnă să-i inviti să participe la decorarea orașului, ci să vii cu soluții punctuale, să creezi o platformă de sprijin, să gândești mecanisme de revenire pentru aceștia.
Grupul PSD nu va vota pentru nicio majorare de taxe sau impozite pentru anul 2021!
Facilitățile fiscale oferite de administația PSD trebuie să rămână neschimbate!
Domnule primar, fiți deshis dialogului cu mediul de afaceri constănțean, empatizați și intrați în miezul problemei, nu rămâneți un observator pasiv al acestei probleme uriașe!

Nu majorați impozitele pentru spațiile comerciale neutilizate. Îi veți distruge!
Spațiile comerciale sunt neutilizate pentru că Guvernul PNL a închis afacerile!

Constanța este un oraș turistic, multe locuri de muncă depind de zona HORECA!
Implicați-vă! Luați-vă inima-n dinți și solicitați de urgență Guvernului, asta dacă mai avem guvern, să emită o nouă ordonanță pentru a le putea da operatorilor economici reducerea de 50% pentru impozite așa cum a făcut-o PSD.

Avem resurse pentru a salva mediul de afaceri constănțean!", susține liderul consilierilor locali municipali sociali-democrați, Costin Răsăuțeanu.
Potrivit proiectului de buget consolidat pentru 2021, aflat în dezbatere publică pe site-ul municipalității, vezi secțiunea ''documente", autoritățile locale propun pentru anul viitor majorări de taxe și impozite astfel: pentru cei care dețin mai multe autoturisme -  pentru primul autoturism, cotă adițională de 10.4%, cotă adițională pentru cei care dețin al doilea este de 20% iar pentru treilea autoturism, cota adițională este de 50%.

Deținătorii de autoturism hibrid vor plăti un impozit redus cu 95%, potrivit proiectului de buget.
În schimb se majorează cu 50% impozitele pentru spațiile comerciale neutilizate și pentru terenurile cu construcții sau fără construcții edificate, dar construibile situate în zona sau la frontul arterelor din: zona peninsulară, bulevardele Tomis, Aurel Vlaicu, Mamaia, 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu, Ferdinand și străzilor  - Traian, Ștefan cel Mare și IG Duca.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii