Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul primarului, prietenul directorului, vărul vicepreşedintelui CJ, pe lista scurtă pentru Consiliul de Administraţie al RAEDPP Constanţa

ro

20 Jun, 2019 00:00 5385 Marime text
S-a încheiat etapa de evaluare a dosarelor de înscriere a candidaturii şi de întocmire a listei scurte de candidaţi pentru posturile de membri ai Consiliului de Administraţie al RAEDPP Constanţa.
 
Au fost înregistrate şase dosare de candidatură, care au fost analizate şi evaluate conform criteriilor stabilite şi comunicate public prin anunţul de angajare postat conform cerinţelor legale, cu respectarea prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, modificată prin Legea 111/2016, şi a normelor de aplicare aprobate prin HG 722/2016.
 
Criteriile de evaluare a dosarelor de candidatură au fost următoarele: prezentarea dosarului de candidatură; experienţă în companii similare; calitatea de manager societăţi comerciale publice sau private, membru al CA/administrator în cadrul unor societăţi comerciale publice sau private profitabile sau instituţii publice (constituie un avantaj calitatea de manager sau membru al CA/manager în cadrul societăţilor/regiilor cu acelaşi profil de activitate).
 
Cei şase candidaţi care au trecut de proba evaluării dosarelor sunt:
- Ionel Damian, membru, apoi director general al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi fost membru în Consiliul de Administraţie al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară;

Dobrescu Dan, consilierul primarului Decebal Făgădău şi membru PSD. La alegerile din 2016, a candidat pe listele pentru Consiliul Local Municipal. Are 39 de ani, este de meserie economist şi are un copil. Dobrescu este membru fondator al Asociaţiei Constructorilor Tomis. Ultimul loc de muncă înainte de a deveni consilierul primarului a fost la societatea Dobrogea Intermed, care avea ca obiect de activitate producţia alimentară şi pe care a radiat-o pe 18.12.2017;
 
- Florin Gheorghe, actualul director al RAEDPP;
 
- Ionuţ Fântână este fost consilier judeţean PDL care, în 2015, a ales să meargă alături de Florin Gheorghe în UNPR, partid condus de Gabriel Oprea. Această prietenie l-a propulsat pe lista scurtă a regiei conduse de prietenul său;
 
- Sorin Lucian Ionescu - membru PSD, preşedinte al Consiliului de Administraţie al RAEDPP; Ionescu mai este preşedinte al Comunităţii Evreieşti.

- Cristian Solom - membru în CA-ul RAEDPP, fost consilier în cadrul Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa, fost consilier la Eforie, rudă cu preşedintele PMP şi vicepreşedintele CJ, Claudiu Palaz.
 
Toţi au fost declaraţi admişi şi înscrişi pe lista scurtă de candidaţi care vor intra în etapa a doua a procesului de recrutare -interviurile şi selecţia finală.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii