Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme controlează patronul de la Bamboo. Al treilea club mistuit de flăcări sub conducerea sa

ro

14 Aug, 2019 00:00 7976 Marime text
Un incendiu a mistuit fostul club Bamboo din staţiunea Mamaia, în noaptea de luni spre marţi. Clubul nu este deschis, pagubele fiind doar de ordin material.
 
Nu este prima oară când Joshua Castellano, pe numele său real Giosue Castellano, trece printr-o astfel de experienţă. În 2005 şi 2017, clubul Bamboo din Bucureşti a ars de două ori.
Joshua Castellano face parte dintr-o familie cu tradiţie în mediul de afaceri, în prezent acesta fiind acţionar în trei societăţi funcţionale, potrivit Registrului Comerţului. Este vorba de Agro Magisa SRL, cu sediul în Bucureşti, Bambu Tei SRL, cu sediul social în Bucureşti, şi GMC World Operation, fostul Bamboo Fitness SRL, cu sediul social tot în Bucureşti. Astfel, nicio firmă nu se află în conducerea cluburilor Bamboo. Clubul din capitală, singurul deschis în prezent, funcţionează pe societatea Morgana Invest SRL, firmă controlată de o persoană juridică şi de către Vincenzo Castellano, nepotul lui Giosue Castellano, fiul lui Ciro Castellano. Vincenzo Castellano este cunoscut în spaţiul public din România ca fiind fostul soţ al cântăreţei Antonia.
 
Revenind la Morgana Invest SRL, asociaţi în firmă sunt SC Bambo Tei SRL, controlată de acelaşi Giosue Castellano, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9986%, şi Vincenzo Castallano, cu o cotă de participare de 0,0014%. Conform datelor financiare din anul 2018, societatea cu doi angajaţi are o pierdere de 274.737 de lei, la o cifră de afaceri de 1.265.809 lei. Putem spune, astfel, că în documente Joshua Castellano este patronului en-titre al clubului Bamboo.
 
Clubul Silence, cum a fost rebotezat Bamboo Mamaia, nu era funcţional în momentul în care a fost cuprins de flăcări. Potrivit pompierilor, cauza principală a incendiului ar fi un aragaz lăsat nesupravegheat.
 
Omul de afaceri din Italia mai apare în alte firme, radiate în prezent, conform Registrului Comerţului: C.I.R. Best Investment SRL, Giotat Holding SRL, Inter Industrie Trading SRL şi Perfect Team Net SRL.
 
Citeşte şi:
 
Istorie cu ghinion pentru patronul Joshua Castellano. Clubul Bamboo din Mamaia, al treilea care arde

UPDATE. Imagini de la eveniment. Incendiu la Club Bamboo în Mamaia (galerie foto+video)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii