Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât ne costă iluminatul festiv în municipiul Constanța anul acesta? Banii ajung în conturile unei companii din Buzău (documente)

ro

12 Nov, 2021 00:00 3818 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul de închiriere și inclusiv montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă
  • Licitația s-a derulat pe trei loturi
  • Valoarea totală a achiziției este de 4.995.676.15 lei fără TVA
  • Câștigatorul contractului este SC RC Energo Install SRL din Buzău
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 197 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.376.264,34 lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit contractul de închiriere și inclusiv montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă pe trei loturi.
 
- LOT I Iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța se va realiza pe soseaua Mangaliei, bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie, bulevardul Alexandru Lapusneanu, bulevardul I.C.Bratianu, strada Dezrobirii, strada Soveja, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, bulevardul Mamaia, strada Termele Romane, cu intersectiile și sensurile giratorii aferente, precum și intrările în oraș;

- LOT II Iluminat festiv municipiul Constanța 2021-2022 - Iluminat festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu Constanța;

- LOT III Iluminat festiv municipiul Constanța în Parcuri inclusiv Parcul Tăbăcăriei, zona Țara Piticilor din municipiul Constanța (Orășelul Copiilor)”.
 
Valoarea totală a achiziției este de 4.995.676.15 lei fără TVA.
 
Câștigatorul contractului este SC RC Energo Install SRL din Buzău, vezi secțiunea „documente".
 
RC Energo Install  a fost înființată în 2005 și are ca unic asociat firma pe acțiuni Romcarbon. Administratori sunt Eugen Florin Duca și Ioana Viorica Zăinescu.
 
Pentru 2020, societatea comercială din Buzău, ce are ca domeniu de activitate preponderent lucrări de instalații electrice a raportat o cifră de afaceri de 7,6 milioane de lei și un profit net de doar aproape 225.000 de lei, având un număr mediu de 53 de angajați.
 
Compania din Buzău contractează și realizează anual, instalații pentru iluminatul de sărbători pentru 15 primării și municipalități. Potrivit www.confidas.ro, RC Energo Install  a încheiat 197 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.376.264,34 lei.
 
Romcarbon SA, asociatul unic al companiei câștigătoare are ca obiect de activitate fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor și profilelor din material plastic  și are ca acționari firma Living Plastic Industry (33%), un offshore din Cipru, Joyful River LTD (21%), și un altul din Insulele Cayman -
Romanian Investment Fund (14%).

Administratorii săi sunt Ștefan Alexandru Toderița și cetățenii taiwanezi Yi Hao Wang și Liang Neng Huang.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Fără număr! Primăria Constanța alocă peste 5.4 milioane de lei pentru închirierea instalațiilor de iluminat festiv pentru sărbători
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii