Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacantul tunisian şi bodyguarzii lui Mazăre Fotbalistul Hamza Younes, „boxat” pe o plajă din Mamaia, nu se lasă!

ro

29 Aug, 2013 00:00 4067 Marime text
Reprezentanţii clubului Petrolul Ploieşti susţin că au aflat cu stupoare despre incidentul în care a fost implicat sportivul
 
Date noi în dosarul instrumentat de lucrătorii Poliţiei Mamaia în care atacantul tunisian al Petrolului Ploieşti, Hamza Younes, îi acuză pe bodyguarzii primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, că l-ar fi lovit pe plaja de la Mamaia. Incidentul ar fi avut loc pe data de 12 august, în zona Cazino din staţiunea Mamaia. Conform unor surse apropiate anchetatorilor, medicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală din Ploieşti i-ar fi eliberat lui Hamza Younes certificatul medico-legal, document din care rezultă că, în urma incidentului din Mamaia, a avut nevoie de şase zile de îngrijiri medicale. După ce vor avea certificatul mai sus precizat, poliţiştii pot face încadrarea juridică a faptei.
 
Lucrătorii Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa vor intra în posesia certificatului medico-legal emis pe numele atacantului tunisian al Petrolului Ploieşti, Hamza Younes, cel mai probabil săptămâna viitoare. După cum se ştie deja, fotbalistul a ajuns în atenţia oamenilor legii de la malul mării după ce, spune sportivul, ar fi fost bătut de bodyguarzii primarului municipiului Constanţa. Conform surselor noastre, după incident, Hamza Younes ar fi avut nevoie de aproape şase zile de îngrijiri medicale. Contactaţi telefonic, reprezentanţii Petrolului Ploieşti susţin că Hamza Younes îşi desfăşoară activitatea în condiţii normale.
 
„Legea pumnului”
 
De altfel, în ziua în care fotbalistul a fost rănit, clubul sportiv a dat publicităţii şi un comunicat de presă: „Fotbal Club Petrolul Ploieşti a aflat cu stupoare despre incidentul în care a fost implicat, astăzi, fotbalistul Hamza Younes. Clubul nostru cataloghează drept incalificabil acest eveniment, fiind inacceptabil ca, indiferent de situaţie, în România anului 2013 să funcţioneze «legea pumnului». FC Petrolul Ploieşti aşteaptă un punct de vedere oficial din partea instituţiilor statului, asigurându-l în acelaşi timp pe Hamza Younes de tot sprijinul de care are nevoie pentru soluţionarea pe cale legală a acestui caz”, conform site-ului oficial al clubului.
 
„Poate era drogat”
 
Conform celor de la Adevărul, într-o intervenţie la Digi Sport, Radu Mazăre a spus: „Nu este adevărat ce a spus Hamza. Este exact invers, o să fac plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să mă lovească cu ski-jetul, să mă omoare. Omul era foarte agresiv, eu nu mă pricep la fotbal, nu ştiu dacă e bun sau nu. Dar când ai un bolid de 200 de cai putere şi mergi cu el cu 200 km/h, trebuie să ai grijă. El era să dea peste mine, după care a început să mă înjure. După aceea, mă căuta cu ski-jetul prin apă să dea peste mine. Era să dea şi peste un copil fotbalistul ăsta agresiv şi s-a dus unul cu jetul după el să-l oprească. Poate era drogat“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii