Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel către posibilii donatori Internat în Spitalul Judeţean Constanţa, fostul campion Samir Regep are nevoie de sânge!

ro

16 Aug, 2016 00:00 44888 Marime text

Samir Regep, cel care-i pregăteşte pe luptătorii de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, se confruntă cu probleme de sănătate, aflându-se internat de mai multe zile la Spitalul Judeţean Constanţa

În vârstă de 48 de ani, fostul campion naţional de kickboxing, acum instructor principal la CS „Bogdan Ciubotariu”, a suferit o hemoragie internă şi are nevoie de sânge, în acest sens lansând un apel pe o reţea de socializare către posibilii donatori. „Cred că aţi văzut că nu am fost activ pe Facebook mai multe zile. Sunt internat în spital, la secţia medicală 1, etaj 2! Am avut o hemoragie internă şi am nevoie de donatori care au grupa sanguină 01! Cei care pot şi vor să mă ajute se pot întâlni cu Adriana (n.r. soţia lui Samir Regep) marţi (n.r. 16 august), la ora 7.30, la Centrul de transfuzii de lângă spitalul mare. Vă mulţumesc! Relaţii se pot obţine şi la numărul de telefon 0761.195.601. Cu stimă, Samir!“, a postat pe Facebook tehnicianul.



„Samir a suferit o hemoragie internă pe esofag. Acum aşteptăm sângele, cu el e mai problematic. Important e să fie într-o cantitate cât mai mare. Pot dona nu numai cei care au grupa sanguină 01, ca Samir. Am primit mai multe mesaje de la prieteni că vor veni să doneze. Sperăm că vor fi cât mai multe persoane“, a spus soţia lui Samir Regep. Un apropiat al antrenorului a postat pe Facebook, pe 12 august, următoarele informaţii: „Sami are o hemoglobină în acest moment de 7,2 mg/dl, în condiţiile în care hemoglobina unui om normal se învârte în jurul valorilor de 14 - 16 mg/dl! Este în anemie severă, are urgent nevoie de transfuzii, pentru a-l echilibra. Oricine, cu orice grupă sanguină, poate dona! Iar el va primi sânge la schimb, aşa se face, asta e România. Nimeni nu donează, de aceea Constanţa are deficit sever de sânge transfuzabil!“. Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa se află pe strada Nicolae Iorga numărul 85, lângă Spitalul Judeţean. 

Premiat de Corneliu Vadim Tudor, după meciul cu Jimmy Mitchell



Samir Regep îi antrenează pe sportivii de la CS „Bogdan Ciubotariu“, iar cel mai cunoscut elev al său este Adrian Roşca, luptător care evoluează şi în galele Superkombat. Posesor de centură neagră, Samir Regep a rămas celebru pentru un meci disputat în tinereţe, la Constanţa, în 1992, şi încheiat la egalitate cu americanul Jimmy Mitchell (campion mondial patru ani la rând şi cunoscut drept „cel care l-a învins pe Van Damme“). Instructorul principal îşi aminteşte că evoluţia sa din ring de la acel meci de pomină a fost apreciată inclusiv de regretatul politician Corneliu Vadim Tudor, care se afla în acea perioadă la Constanţa şi care i-a oferit un premiu în bani. „Vadim era cazat la hotelul Perla şi mi-a dat o sumă foarte mare pentru acei ani. «Îmi place când cineva luptă şi-şi reprezintă ţara aşa cum ai făcut-o tu», mi-a spus. Românii îmi ziceau «Ursul cel Blând», iar americanul mi-a spus «Bizonul american», pentru rezistenţa mea din ring. M-a invitat şi în SUA, dar n-am putut ajunge“, a mai spus Samir Regep.

Adrian Daminescu l-a cununat, iar Levent Sali îi e rudă şi el



Samir Regep este prieten bun cu Adrian Daminescu. Cei doi se cunosc de peste 20 de ani, iar cântăreţul i-a fost naş de cununie (la o căsătorie anterioară) fostului luptător. De asemenea, Samir are legătură şi cu o altă vedetă din lumea artistică, actorul constănţean Levent Sali, cu care e rudă. Cunoscut pentru apariţiile din serialul „Pariu cu viaţa“ (2011) de la Pro TV, din trupa La-La Band, din telenovela „O nouă viaţă“ (2013), dar şi din comedia „Selfie“ (2014), Levent s-a pregătit la Constanţa la Kempo cu Samir Regep.
 
„Multă sănătate, Sam! Însănătoşire grabnică!“, „Eşti un luptător şi sunt sigur că vei trece cu bine peste toate!“, „Ştiu şi cred că un sensei nu renunţă la nicio luptă şi aşa vei face! Va fi bine!“ sau „Multă sănătate, mă voi ruga pentru prietenul meu drag Sami!“, au fost câteva dintre mesajele prietenilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii