Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 ZIUA electorală (video teaser)

ro

21 Aug, 2020 00:00 5521 Marime text


Alegerile locale se apropie cu paşi repezi, iar piața locală abundă de această dată de candidaturi. De stânga, de dreapta, independenţi, toți vor voturile dumneavoastră. 

Dincolo de sondaje și cercetări sociologice subiective, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează o nouă provocare: în ordine alfabetică, i-am invitat în fața dumneavoastră pe candidații din alegerile locale să se prezinte și să spună care este viziunea lor pentru Constanța:
 
Vom organiza și dezbateri electoral începând cu 28 august, prima zi oficială a campaniei electorale.
 
Alegerile locale se apropie cu paşi repezi . Momentul de cumpănă, ora bilanţului pentru mulţi dintre actualii aleşi locali, dar şi data testării puterii celorlalţi candidaţi ce râvnesc la fotoliul de primar, președinte de Consiliu Județean sau măcar la unul de consilier local/judeţean.

Va suferi modificări substanțiale, harta electorală a judeţului Constanţa ? Vom afla împreună pe 27 septembrie 2020.
 
Piața locală abundă de această dată de candidaturi. De stânga, de dreapta, independenţi, toți vor voturile dumneavoastră. Dincolo de sondajele și cercetările sociologice realizate de partidele politice sau de alianțele electorale care pot genera o imagine de ansamblu, dar pur subiectivă, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează o nouă provocare.
 
I-am trecut pe candidaţii din acest scrutin pe o listă comună (în ordine alfabetică)și i-am invitat în fața dumneavoastră să se prezinte și să spună care este viziunea lor pentru Constanța.

Tuşa finală a tabloului asupra rezultatului viitorului scrutin o vom da împreuna în cadrul dezbaterilor electorale pe care le vom organiza pentru dumneavoastră începând cu 28 august, prima zi oficială a campaniei electorale.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii