Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scriitorul Eduard Zalle petrece sărbătorile în Mexic

ro

26 Dec, 2014 14:08 1704 Marime text
Anul acesta, Crăciunul l-a găsit pe scriitorul Eduard Zalle în Mexic: „Sunt în Mexic, la platformă, aşa că-mi petrec sărbătorile aici. Îmi fac serviciul, scriu, citesc şi ascult muzică”, a declarat Eduard Zalle.
Şi-a făcut timp să le transmită constănţenilor să aibă parte de sărbători liniştite, cu lumină şi iubire: „Mesajul meu pentru concitadini este să nu-şi piardă speranţa şi, mai ales, să încerce să se debaraseze de metehnele vechi, să fie mai deschişi la nou (a se citi schimbare) şi mai toleranţi. Cred eu că România şi românii au nevoie de schimbare, într-un sens bun, desigur. Le doresc constănțenilor să aibă parte de sărbători liniştite, cu lumină, pace şi multă, multă iubire!”, ne-a transmis scriitorul.
 
Născut în anul 1961, în oraşul Giurgiu, Eduard Zalle, la vârsta de zece ani, s-a mutat, alături de mama sa, bunica şi fratele mai mic, în Constanţa, unde locuieşte şi în prezent. A absolvit Liceul Militar de Marină „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 1980.
Pasionat de poezie de la o vârstă fragedă, Eduard Zalle s-a dedicat scrisului. În anul 2009, a debutat editorial cu volumul de versuri „Poezii din vremurile vechi (1977-1990). În decursul carierei, poeziile sale au fost publicate în diverse reviste.

Sursa foto: Facebook


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii