Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Locală îi avertizează pe constănțeni. Dacă nu fac asta, riscă amenzi

ro

05 Jan, 2017 14:35 2900 Marime text


Având în vedere prognoza meteo nefavorabilă anunțată pentru următoarele zile și faptul că ne aflăm în sezon rece, Poliţia Locală Constanţa reaminteşte cetăţenilor obligațiile care le revin acestora în vederea deblocării căilor de acces spre locuințe și a trotuarelor din dreptul imobilelor proprii.
 
Astfel, potrivit art. 3 pct. 14 din Hotărârea Consiliului Local nr. 184/2013, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, instituțiile publice, persoanele fizice și persoanele juridice au obligația permanentă „să asigure îndepărtarea zăpezii și a gheții din zona imobilelor, precum și a țurțurilor de streașină și depozitarea acestora în afara părții carosabile și în alte locuri în care circulația pietonală să nu fie afectată”.
 
„Pentru evitarea aplicării sancțiunilor contravenționale prevăzute în art. 4 din H.C.L. nr. 184/2013, apelăm la buna înțelegere a situațiilor generate de sezonul rece, precum și la spiritul dumneavoastră civic”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa într-un comunicat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii