Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritățile solicită cetăţenilor să nu părăsească localităţile

ro

17 Jan, 2016 13:54 1068 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Interne a transmis printr-un comunicat faptul să pe parcursul zilei vremea se va înrăutăţi, motiv pentru care solicită cetăţenilor să nu părăsească localităţile.
 
Din cauza vântului foarte puternic, vizibilitatea este zero şi există riscul ca utilajele de deszăpezire să nu poată ajunge la turismele blocate în trafic.
 
În acest moment, utilajele înaintează foarte greu atât din cauza condiţiilor meteorologice, cât şi din cauza autoturismelor care blochează partea carosabilă.
 
La ora transmiterii comunicatului, tronsoane de drumuri comunale, respectiv DC61 Seimeni – Siliştea; DC70 intersecţia cu DN2A Crişan şi DC67 Ghindăreşti-Tichileşti sunt blocate.
 
De asemenea, drumul judeţean DJ226B Pantelimon intersecţie cu DN2A ramâne în continuare blocat.
 
În urma închiderii drumului naţional DN22A din judeţul Tulcea, CJCCI a luat măsura comună de a închide tronsoanele de drum DN22A limită cu judeţul Tulcea – Hârşova, DN22 limită de judeţ Tulcea intersecţie DC86 Sibioara, DN2A Hârşova – Mihail Kogălniceanu şi DN3 Vama Ostrov- Baneasa.
 
Utilajele vor acţiona în continuare pentru menţinerea carosabilului şi posibilitatea de a interveni în situaţii de urgenţă care ar putea interveni pe parcursul avertizării meteorologice în vigoare.

În continuare, cele mai afectate zone sunt nordul, nord-estul şi sud-vestul judeţului, cele mai mari probleme fiind semnalate pe DN 22, DN22A, DN2A.
 
„Autorităţile fac tot posibilul pentru deszăpezirea drumurilor şi asigurarea unor artere rutiere practicabile în condiţii de siguranţă.
 
În funcţie de evoluţia situaţiei meteorologice şi a celei operative înregistrate în judeţul Constanţa, vom reveni cu noi date şi informaţii. Pentru orice situaţie de urgenţă apelaţi Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112”, se mai arată în comunicatul transmis de Ministerul Afacerilor Interne. 




Sursa foto: botosaninecenzurat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii