Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ambulanța este la fața locului Accident în zona Caraiman. Un tânăr de 19 ani a uitat să acorde prioritate (galerie foto)

ro

03 Jan, 2016 16:49 3642 Marime text
 
Mai multe autoturisme au fost implicate în urmă cu câteva minute într-un eveniment rutier în zona intersecției străzii Caraiman cu Șoseaua Mangaliei, în dreptul stației de alimentare cu carburanți. O ambulanță se află la fața locului. Din primele informații, o persoană a fost rănită ușor. 

UPDATE, ora 16.55
Potrivit polițiștilor din cadrul Serviciului de Poliţie rutieră Constanța, astăzi, în jurul orei 16:05, un tânăr de 19 ani, din Constanţa, care conducea un autoturism marca Opel  Insignia,  pe str. Caraiman, dinspre bulevardul 1 Mai către  Aurel Vlaicu, odată ajuns la intersecția cu şoseaua  Mangaliei, fără a respecta semnificația indicatorului OPRIRE, a pătruns în intersecție fără să se asigure şi fără să acorde prioritate, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Opel Corsa, condus de un bărbat de 40 de ani, din Constanţa, care circula pe şoseaua Mangaliei, dinspre supermarketul Billa către Gară.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului din Opel Corsa.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii