Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend cu poveşti pentru pici

ro

16 Mar, 2017 00:00 2300 Marime text
La final de săptămână, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare“ le-a pregătit prichindeilor întâlniri cu personaje de poveste.
 
Vineri, de la ora 10.00, picii se vor întâlni cu Peter Pan, care s-a... mutat, de curând, în casa „păpuşilor“ de la Marea Neagră. Spectacolul, o adaptare după celebra poveste a lui James Matthew Barrie, are la bază regia şi scenariul lui Cristian Mitescu, scenografia Eugeniei Tărăşescu-Jianu, coregrafia lui  Sergiu Ionuţ Anghel şi muzica lui Viorel Andrinoiu.
 
Duminică, de la orele 10.00 şi 11.30, pe scena Teatrului „Căluţul de mare“ va urca... Mica Sirenă, eroina din povestea lui Hans Christian Andersen. De regie, scenariu, scenografie şi     coregrafie s-a ocupat aceeaşi echipă care a dat.... viaţă lui Peter Pan, muzica fiind însă semnată de Alexandru Berehoi.
 
„Mica sirenă“ este un spectacol special, care, anul trecut, a obţinut trei dintre cele cinci premii ale Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck“ de la Cluj-Napoca, ediţia a XV-a. Este vorba despre premiile pentru: scenografie  - Eugenia Tărăşescu-Jianu, muzică - Alexandru Berehoi şi interpretare - Daniela Manolache.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

„Peter Pan“, un nou spectacol pentru copii la Teatrul „Căluţul de mare“
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii