Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vartan Arachelian, într-o întâlnire neconvențională cu cititorii constănțeni

ro

20 Nov, 2019 00:00 2690 Marime text

Însoțit de cele mai recente cărți ale sale, Vartan Arachelian va fi prezent la Constanța, pe 22 noiembrie 2019, începând cu ora 16. Lansarea volumelor „Cartea regelui romantic și a fiilor fără de țară“ (Editura RAO, 2016) și „La capătul nopții“ (Editura Polirom, 2015) este organizată de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ și va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, amfitrion fiind prozatoarea și publicista Aurelia Lăpușan.


Scriitor prolific - este autorul a peste 20 de volume -, publicist, scenarist, realizator de programe radio-TV, directorul primului post independent de televiziune din România, Vartan Arachelian este născut la Constanța, unde și-a început, de timpuriu, activitatea ziaristică, la ziarul „Dobrogea Nouă“. Este autorul apreciat al unor lucrări de referință istorică, dar și al unor cărți de reportaj și beletristică, ce oglindesc imaginea pitorească a locurilor natale.


Evenimentul editorial face parte din proiectul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, Arta, de la viziune la formă.


Citește și:

#citeșteDobrogea Jurnalistul și scriitorul constănțean Vartan Arachelian împlinește astăzi 83 de ani

Portrete. Oameni care au făcut istorie culturală în Dobrogea Vartan Arachelian (galerie foto)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii