Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Gheorghe, concert sold out la Constanţa

ro

14 Dec, 2016 00:00 1805 Marime text
Concertul „Tot degeaba!”, realizat cu contribuţia orchestrei şi corului Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, este sold out.
 
Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români care cântă, ca nimeni altul, bucuriile şi tristeţile poporului român versificate de marii poeţi, va susţine un concert special la Constanţa, vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
 
Concertul, realizat cu contribuţia orchestrei şi corului Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, este sold out, biletele, cu preţuri de 100 şi 120 de lei, fiind epuizate. „Tudor Gheorghe a avut cel mai dramatic mesaj social exprimat pe scenă, de la Revoluţie încoace, cu spectacolul «Degeaba». A arătat că-i pasă, protestând pe scenă...

Anul trecut, Tudor Gheorghe a decis ca acest spectacol să nu aibă loc. Anul acesta, revine cu «Tot Degeaba», «strigătul de disperare al unui întreg popor batjocorit de noua nomenclatură a comunismului cu faţă capitalistă, într-un timp istoric numit eufemistic tranziţie»”, se arată pe site-ul tudor-gheorghe.ro.
 
Cei care nu au reuşit să-şi cumpere bilet la acest spectacol primesc veşti bune: pe 28 februarie, trubadurul contemporan va veni la Constanţa cu un spectacol în premieră: „Îndrăgostiţi fără noroc”. Conform directorului Casei de Cultură a Sindicatelor, Gheorghe Ungureanu, biletele pentru acest eveniment se vor pune în vânzare la scurt timp după Revelion.
 
Sursă foto: casadecultura-constanta.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii