Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Cliante, numit oficial la cârma Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (document)

ro

09 May, 2016 00:00 3033 Marime text


În cadrul şedinţei ordinare a CJC din 11 mai, consilierii judeţeni vor analiza proiectul de hotărâre privind aprobarea desemnării unui director interimar al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (MINAC).
Potrivit proiectului de hotărâre, noul director interimar al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa va fi numit Traian Cliante. Acesta va ocupa funcția până la organizarea unui nou concurs.
 
Reamintim că, în perioada 15 februarie - 24 martie, Consiliul Judeţean Constanţa a organizat evaluarea managementului lui Gabriel Custurea. Evaluarea a fost organizată în două etape: analiza raportului de activitate pe anul 2015 şi susţinerea raportului de activitate de către managerul MINAC în cadrul unui interviu. Punctajul final obţinut de Gabriel Custurea în urma celor două etape a fost 5,87. Potrivit articolului 32 din OUG nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, contractul de management încetează în cazul în care rezultatul evaluării anuale este sub nota şapte.
 
„În aceste condiţii, pentru o bună desfăşurare a activităţii Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, este necesară numirea unui director care să asigure conducerea până la data începerii noului contract de management“, se arată în proiectul de hotărâre privind aprobarea desemnării unui director interimar al MINAC.

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza proiectul de hotărâre la care facem referire.

Citeste si Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie merită un manager în afara influenţelor politice Va pune CJC capăt „domniei” lui Haşotti la MINAC?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii