Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat Constanţa vă invită la „Bolnavul închipuit”

ro

28 Mar, 2016 18:50 2351 Marime text
 
Teatrul de Stat Constanţa invite iubitorii de spectacole la două reprezentații de excepție. Este vorba despre „Bolnavul închipuit” și „Menajeria de sticlă”.
 
Astfel, sâmbătă, 2 aprilie, începând cu ora 19.00, va avea loc piesa de teatru „Bolnavul închipuit”, dupa Molière în care traducerea a fost realizată de Tudor Bogdan și Ştefan Crudu. Regia artistică  a fost realizată de Cristian Gheorghe, iar scenografia îi aparține Lăcrămioarei Dumitraşcu. De asemenea, pregătirea muzicală este realizată de Inga Postolache, iar coregrafia de Oana Pisaroglu. Editarea video a fost creeată special pentru această piesă de către Ciprian Braşoveanu. Distribuţia piesei este compusă din: Marian Adochiţei,Dana Dumitrescu ,Georgiana Mazilescu/Clara Ghiuvelechian, Florina Stănculeţ/Paula Prodan, Luiza Martinescu Toma , Andu Axente, Laura Iordan/Mirela Pana, Andrei Cantaragiu,Lana Moscaliuc, Adrian Dumitrescu, Florentin Roman,Georgiana Bumbac, Iza Bumbac, Alice Safta,Tamara Pricop.
 
De asenenea, duminică 3 aprilie, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanţa se va juca piesa „Menajeria de sticlă după T.Williams. Regia şi ilustraţia muzicală sunt realizate de către Diana Mititelu, iar scenografia de Titus Ivan. Distribuţia este compusă din: Marian Adochiţei, Nina Udrescu, Lana Moscaliuc, Andrei Cantaragiu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii