Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Țara care n-a“ se găsește în Dobrogea?

ro

03 Apr, 2017 15:38 2732 Marime text



Patru actori talentaţi - Florina Stănculeţ, Lana Moscaliuc, Georgiana Mazilescu şi Marian Adochiţei -, cunoscuţi publicului constănţean din producţiile Teatrului de Stat Constanţa, pornesc prin judeţ pentru a prezenta „Ţara care n-a“, un spectacol având regia şi scenariul semnate de Daniel Chirilă.


În această seară, spectacolul, care a avut premiera constănţeană pe 30 martie, pe scena Timeless Urban Bistrot, va fi prezentat pe scena Căminului Cultural din localitatea 23 August, în cadrul proiectului „Caravana teatrului în judeţul Constanţa“.
 

„Ţara care n-a“ prezintă, conform organizatorilor, Rusu I. Georgiana PFA şi Compania de teatru „Lui’s Arts“, „povestea a patru fraţi care primesc drept moştenire din partea tatălui o ţară pe care pot să şi-o împartă după bunul plac. Doar că, în ciuda faptului că a avut patru copii, regele le-a transmis prin testament că doar trei se vor bucura de moştenire, unul dintre ei fiind pus în situaţia de a renunţa, benevol sau forţat, la partea sa, situaţie care generează o serie de conflicte“.



Vocea tătălui, care se revarsă tunătoare din... difuzoare, dar şi intervenţiile muzicale live ale celor patru fraţi care îşi împart ţara fac din „Ţara care n-a“ un spectacol atractiv, care abate gândurile de la cotidian timp de aprox. o oră.

Proiectul este cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Patru tineri îşi împart... ţara, pe o scenă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii