Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol la Casa de Cultură Constanța Iubitorii de teatru, invitați „Pe o pânză de păianjen“

ro

21 Sep, 2019 00:00 2447 Marime text

În deschiderea stagiunii de toamnă, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa va găzdui luni, 23 septembrie, ora 19.00, spectacolul „Pe o pânză de păianjen”, pe un text de Alexandru Popa, cunoscut dramaturg și scenarist român.
Spectacolul a avut premiera la 1 iulie, la Teatrul Național din București, sosind acum în orașul de la malul mării, pentru a bucura și aici iubitorii de teatru constănțeni.  

Regia spectacolului este semnată de Vlad Zamfirescu, care joacă în spectacol alături de Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor şi Diana Roman – o echipă care promite repetarea succesului avut în acest an cu celebrul „All inclusive”.

Potrivit organizatorilor, este vorba de „o poveste intensă, care seduce spectatorul cu hohote de râs, în spatele cărora se construiesc lumi în care adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt. Protagoniștii acestui spectacol realizează o excepțională performanță artistică, purtând publicul, cu talent și rafinament, printr-un carusel de emoții.”



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii