Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară de operă Soprana Otilia Rădulescu Ipek şi pianista Terane Abbaszade vin la Constanţa

ro

09 Sep, 2015 00:00 2018 Marime text
Centrul Cultural Turc Constanţa, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa şi Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanţa invită constănţenii la un eveniment special. Este vorba despre o seară de operă în compania sopranei Otilia Rădulescu Ipek şi a pianistei Terane Abbaszade.
 
Spectacolul este programat în seara zilei de 18 septembrie, de la ora 19.00, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa. „Prezenţa dumneavoastră la acest eveniment ne va onora în mod deosebit”, menţionează organizatorii.
 
Cu o prezenţă tonică molipsitoare, Otilia Rădulescu Ipek, prim-solistă a Operei de Stat din Istanbul, umple sălile de spectacol. Născută la Pitești, viitoarea artistă a urmat cursurile Conservatorului de Stat al Universității Istanbul. Începând cu anul 2001, a devenit solistă a Operei de Stat, după ce, în anul 2000, a câștigat premiul Concursului Internațional de Canto „Leyla Gencer”. A oferit recitaluri atât în România, cât şi peste hotare, în ţări precum Grecia, Belgia, Estonia sau Slovenia.
 
La recitalul oferit la Constanţa, Otilia Rădulescu Ipek va fi acompaniată la pian de către Terane Abbaszade, de asemenea de la Opera de Stat din Istanbul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii