Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară magică cu soprane din Bucureşti şi grupul Constanța Brass Band, la TNOB „Oleg Danovski”

ro

16 Nov, 2015 19:03 2322 Marime text
Cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, organizat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, continuă cu noi spectacole.
 
În acest context, la data de 27 noiembrie, de la ora 18.30, este programat recitalul oferit de sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, din Bucureşti, sub genericul „Thank You for the Music. Două vieți pentru muzică”.

De asemenea, tot în seara de 27 noiembrie, va avea loc concertul „All Inclusive”, susţinut de Constanța Brass Band. Grupul muzical este format din Florin Voinea (trompetă), Sorin Mustățea (trompetă), Vitalie Milosta (corn), Valeri Baran (trombon), Nicolae Leonte (tubă) şi Valentin Tănase (percuție).

Unul dintre membrii grupului, Sorin Mustăţea, a fost purtător de cuvânt la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis”. În noiembrie 2009, după o viaţă dedicată Jandarmeriei şi opt ani de muncă în folosul jurnaliştilor şi nu numai, Sorin Mustăţea i-a cedat locul unui coleg mai tânăr. A absolvit, în anul 1986, Conservatorul „George Enescu" la Iaşi, Facultatea de Muzică, secţia Muzică Instrumentală, şi s-a încadrat în Jandarmeria Română în 1992. La capitolul realizări, Sorin Mustăţea se poate lăuda cu lucrări pe care le-a compus pentru orchestra de suflători.
 
Sursa foto: tnobconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii