Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#sărbătoreşteDobrogea. ZIUA de Constanţa, partener într-un proiect în premieră Mini-interviu cu Cristian Tarbă - „Florin a reuşit să strângă laolaltă un număr de artişti senzaţionali“ (document)

ro

11 Jun, 2019 00:00 3266 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa este partener al proiectului cultural „Gestul în desen“ / „Desenul pe pânză“ - o expoziţie-experiment care va fi vernisată pe 14 iunie la Muzeul de Artă din Constanţa. În fiecare zi, până pe 13 iunie, îi veţi cunoaşte, rând pe rând, pe toţi expozanţii portretizaţi de Florin Stoiciu, prin intermediul cotidianului ZIUA de Constanţa, care vă va oferi posibilitatea nu numai de a le studia CV-ul, ci şi de a-i descoperi şi altfel, într-un scurt interviu la care au fost „supuşi” de organizatorul expoziţiei, în drd. Anastasia Stoiciu.
 

 
- Care este legătura ta cu Florin Stoiciu  şi cu expoziţia-eveniment „Gestul în desen/Desenul pe pânză”, la care participi?
 
- Cu Florin Stoiciu am fost coleg de facultate la Academia de Artă, începând cu anul 1986, şi am terminat împreună secţia de grafică la clasa d-lui profesor Mircia Dumitrescu, în anul 1992. După terminarea facultăţii am rămas prieteni şi ne-am întâlnit de multe ori pe simeze, în expoziţii de grup, în ţară şi străinătate. La Florin admir puterea de muncă şi faptul că, din fiecare expoziţie pe care o organizează, face un eveniment important.
 
- Ce reprezintă pentru tine Dobrogea?
- De Dobrogea mă leagă taberele şcolare de la Năvodari, cele studenţeşti de la Costineşti, apoi concediile făcute la 2 Mai şi Vama Veche.
 
- În final, lansează o invitaţie la vernisajul de pe 14 iunie!
 
 - Să nu pierdeţi expoziţia, pentru că Florin a reuşit să strângă laolaltă un număr de artişti senzaţionali!
 
În secţiunea „Documente“ puteţi studia CV-ul artistului Cristian Tarbă
 
Citeşte şi:


Cotidianul ZIUA de Constanţa, partener într-un proiect cultural în premieră „Gestul în desen“ / „Desenul pe pânză“ - o expoziţie-experiment ce resuscitează viaţa artistică a Constanţei

„Gestul în desen“ / „Desenul pe pânză“ - Argument expoziţional (document)

„Gestul în desen“ / „Desenul pe pânză“ - un festival al artei la Constanţa (document)

#sărbătoreşteDobrogea. ZIUA de Constanţa, partener într-un proiect în premieră Mini-interviu cu Valeriu Sepi (Phoenix) - „Trăitor fiind în Asia de Sud-Est, sunt mândru să expun cu artişti recunoscuţi ai neamului“

#sărbătoreşteDobrogea. ZIUA de Constanţa, partener într-un proiect în premieră Mini-interviu cu Eugen Raportoru - „Veniţi la expoziţia «Gestul în desen», că e shukar!“

#sărbătoreşteDobrogea. ZIUA de Constanţa, partener într-un proiect în premieră Mini-interviu cu Rareş Pantea - „Îndepărtaţi-vă de plictiseală şi rutină şi veniţi la expoziţia «Gestul în desen»!“ (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii