Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La malul mării Poeţi din Bucureşti şi Constanţa, reuniţi pentru un eveniment special

ro

03 Jun, 2015 10:51 2009 Marime text
Iubitorii de poezie de la malul mării au motive de bucurie, deoarece vor putea petrece o seară de calitate în compania a nu mai puţin de opt poeţi din Bucureşti şi Constanţa, într-un eveniment marca Direcţia 9.

Desfăşurat sub titulatura „Poezia Vie la Constanţa”, spectacolul reuneşte poeţii Silvia Bitere, Marius Dumitrescu, Alina Naiu, Adrian Pârvu, Teda Peleş, Amelia Stănescu și Adrian Suciu. De organizare se ocupă Amelia Stănescu şi Silvia Bitere.

„«Poezia Vie la Constanţa» este un eveniment ce aparţine proiectului de anvergură – „Poezia Vie”, coordonat de scriitorul Adrian Suciu & co. Manifestări lirice care promovează literatura performantă, vie. Eveniment marca Direcţia 9 – Asociaţie culturală înfiinţată în 2013, devenită una dintre cele mai puternice voci care diseminează poezia română contemporană. Până în prezent, au avut loc peste douăzeci şi ceva de recitaluri «Poezia Vie», în aproximativ 20 de oraşe din ţară. Aşadar, aşteptăm cu mari emoţii sosirea scriitorilor: Marius Dumitrescu, Alina Naiu, Adrian Pârvu şi Adrian Suciu la Dali Cocktail Bar”, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, poeta Amelia Stănescu.

Evenimentul este programat mâine, 4 iunie, de la ora 19.30, în localul Dali Cocktail Bar, în Centrul Vechi din Constanţa. Intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii