Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste o sută de bilete au fost deja vândute Richard Clayderman, pentru prima dată la Constanța! Un vis devenit realitate după... zece ani

ro

13 Jan, 2017 13:03 3173 Marime text
În urmă cu aproape zece ani, Constanța era împânzită cu afișe care anunțau un eveniment extraordinar: recitalul pianistului francez Richard Clayderman. Din păcate, recitalul a tot fost amânat până s-a anulat. Visul de a-l asculta la malul Mării Negre pe cel supranumit „Prince of Romance” pare să devină realitate după zece ani, pe 9 martie 2017, când cel mai popular și... romantic pianist contemporan va concerta, pentru prima, la Constanța, la Sala Sporturilor, de la ora 19.30.

Biletele pentru acest recital au fost puse deja în vânzare, la prețurile de 150, 200 și 250 de lei, putând fi achiziționate de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) Constanța. Tichetele sunt disponibile și în rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, dar și online, pe: www.eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro și bilet.ro. Conform directorului CCS Constanța, Gheorghe Ungureanu, până acum, în aprox. o săptămână, au fost deja vândute aproape 100 de bilete.

Concertul pe care Clayderman îl va susține la Constanța este inclus în cadrul unui turneu pe care pianistul francez îl susține în România, în perioada 6-10 martie. Pe lista turneului se mai află: Timișoara,  Târgu-Mureș, București și Galați. Artistul va fi acompaniat de Camerata Regală.
Richard Clayderman, pe numele său real Philippe Pagès, a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din toate timpurile”.

Sursă foto: Facebook (Casa de Cultură Constanța)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii