Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru membri ai Clubului Umoriștilor Constănțeni, premiați la Festivalul „Romeo şi Julieta la Mizil”

ro

24 Jan, 2017 16:52 2252 Marime text
Cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional de Poezie şi Epigramă „Romeo şi Julieta la Mizil” s-a încheiat. Printre laureați se află și patru membri ai Clubului Umoriștilor Constănțeni, care au obținut mențiuni, la secțiunea Epigramă. Este vorba despre Ionuț-Daniel Țucă - media 8,00, Claudiu Val Conțevici și Dan Norea - media 7,75 și Petru Brumă - media 7,70.

La secțiunea Epigramă, Marele Premiu „George Ranetti” a ajuns la Gheorghe Bâlici din Chișinău, ieșeanul Vasile Vajoga a fost distins cu Premiul „Grigore Tocilescu”, iar tulceanul Mihai Moleşag a obținut Premiul „Agatha Bacovia” .

La secțiunea Poezie, Ana Drăgoianu din localitatea gorjeană Țânțăreni a fost recompensată Marele Premiu „George Ranetti”, Alina Neagoe din Drăgășani, Vâlcea a obținut Premiul „Grigore Tocilescu”, iar Dorel Gaftoneanu din Botoșani a fost distins cu Premiul „Agatha Bacovia”

La Festivalul „Romeo şi Julieta la Mizil” au participat 166 de epigramiști și 345 de creatori de poezie. Jurizarea a avut loc între 2 și 23 ianuarie.

Sursă foto: http://www.romeojulietalamizil.ro (captură foto)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii