Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Marinei Române organizează la Constanţa expoziția de pictură și grafică dedicată zilei Dunării, intitulată ”Culorile Dunării”

ro

27 Jun, 2017 20:53 3024 Marime text
Muzeul Marinei Române în colaborare cu Liga Navală Română – filiala Constanța organizează expoziția de pictură și grafică dedicată zilei Dunării, intitulată ”CULORILE DUNĂRII”, care va avea loc în Salonul expozițional ”Clio” al Muzeului Marinei Române, în ziua de 28 iunie 2017, ora 16.00.

În cadrul acestei expoziții vor expune membrele atelierului de arte vizuale ”Cdor. Val Donici” – Careul Doamnelor (L.N.R.) – Nermin Hogea Susam, Monica Maria Goșoiu, Ina Ioana Iordan, Elena Dordea Stănescu – iar Rodica Sultana va participa în calitate de invitată specială.

Iubitorii de artă și cultură vor fi impresionați de frumusețea peisajelor mirifice, zugrăvite pe pânză cu pasiune și pricepere de artiste și expuse pe simezele Muzeului Marinei Române, peisaje desprinse din natura binecuvântată cu un colorit viu, dar blând, care îmbie la relaxare și cugetare dar care, totodată, incită privitorul la un dialog continuu cu ”personajul” principal – Dunărea.

Expoziția va fi prezentată de Geta Deleanu (muzeograf Muzeul de Artă Constanța) și va putea fi vizitată în perioada 28 iunie – 9 iulie 2017, în timpul programului de funcționare al Muzeului Marinei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii